Haberler

Şampiyon Güreşçi Çiçeklerle Karşılandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Avrupa şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar'a çiçek verilmesi Avrupa şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar'ın açıklaması Serhat Ocak'ın açıklaması Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Antrenörü Habil Kara'nın açıklaması Avrupa şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar: "Bayrağımızı olimpiyatlarda dalgalandırmak istiyorum" "Cumhurbaşkanımız beni 'Türkün gücünü gösterdin' diyerek, tebrik etti" Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Yasemin Adar, Edirne'de çiçeklerle karşılandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Avrupa şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar'a çiçek verilmesi

Avrupa şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar'ın açıklaması

Serhat Ocak'ın açıklaması

Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Antrenörü Habil Kara'nın açıklaması Avrupa şampiyonu milli güreşçi Yasemin Adar:

"Bayrağımızı olimpiyatlarda dalgalandırmak istiyorum"

"Cumhurbaşkanımız beni 'Türkün gücünü gösterdin' diyerek, tebrik etti"

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Yasemin Adar, Edirne'de çiçeklerle karşılandı.

Milli takım kafilesini Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi girişinde karşılayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Yasemin Adar'a çiçek verdi.

Yasemin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkesine böyle büyük bir başarı kazandırdığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Final maçını kazanacağına inanarak mindere çıktığını ifade eden milli güreşçi, "Başaracağıma inanarak maça çıktım. Her zaman kıl payı kaçırıyordum. İnandım ve başardım" dedi.

Yasemin Adar, hedefinin 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etmek olduğunu anlatarak, "Çok çalışarak bunu da başaracağım. Bayrağımızı olimpiyatlarda dalgalandırmak istiyorum" diye konuştu.

Avrupa şampiyonu olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisini telefonla arayarak tebrik ettiğini kaydeden Yasemin, "Beni tebrik ettiler. Cumhurbaşkanımız beni 'Türkün gücünü gösterdin' diyerek tebrik etti" ifadelerini kullandı.

"İlk defa bir şampiyon çıkıyor"

Serhat Ocak ise Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen milli sporcuları Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde olimpiyatlara hazırladıklarını belirtti.

Daha önce merkezde hazırlanan bir çok sporcunun çeşitli başarılar elde ettiğini anlatan Ocak, "İlk defa bir şampiyon çıkıyor. Edirne, Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin merkezi. Bunun dışında minderde de böyle şampiyonların çıkması bizleri mutlu etti" değerlendirmesinde bulundu.

Ocak, sporcuların en üst seviyede desteklendiğini belirterek, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür etti.

"Olimpiyatlara en az 3 kadın sporcu ile katılmayı hedefliyoruz"

Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Antrenörü Habil Kara ise Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanacaklarına ekip olarak inandıklarını anlattı.

Hayatında ilk defa çantasına Türk bayrağı koyarak bir şampiyonaya gittiğini ifade eden Kara, "Şampiyon olduktan sonra Türk bayrağını orada dalgalandırmak bizim için gerçekten onur oldu. Yasemin çok güçlü rakiplerini yenerek kazandı. Olimpiyatlara en az 3 bayan sporcu ile katılmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yasemin Adar, arkadaşlarıyla pasta keserek, başarısını kutladı.

Kaynak: AA / Spor

serhat ocak türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title