Haberler

Sabah Gazetesi Muhabiri Erkan Koyuncu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Galatasaray tesislerinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu son yolculuğuna uğurlandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde talihsiz bir kaza sonucu vefat eden Sabah Gazetesi'nin foto muhabiri Erkan Koyuncu'yu son yolculuğuna uğurlandı. Erkan Koyuncu için bugün saat 15.15'te Balmumcu'daki Sabah Gazetesi binasının önünde cenaze töreni düzenlendi. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli de futbolcuları ve cemaat ile birlikte Erkan Koyuncu'nun cenaze namazında saf tuttu.

PRANDELLI: CENAZENİN ÖNÜNE GEÇMEYELİM

Prandelli ve oyunculardan Selçuk, Burak, Hamit, Semih, Yekta ve Aydın cenazeye geldi Takım halinde tüm oyuncular gelmek istedi ama Prandelli "Cenazenin önüne geçmeyelim, herkes takıma ilgi gösterir. 5-6 kişi gidip acılarını paylaşalım." dedi.

FATİH TERİM DE CENAZEDE

Ayrıca cenazeye Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, Murat Yalçındağ ve Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Mehmet Karlı, Galatasaray Kulübü Genel Koordinatörü Faruk Işık, Stat Direktörü Mustafa Turgun, Güvenlik Koordinatörü Remzi Tan, Galatasaray İletişim Direktörü Ali Kırca ve eski yönetici Haldun Üstünel katıldı.

KADERİ BABASI GİBİ OLDU

Henüz 37 yaşında vefat eden Erkan Koyuncu, babası gibi meslek olarak gazeteciliği seçmişti. 1946 doğumlu baba Selahattin Koyuncu, Vefa Lisesi'nden mezun olduktan sonra mesleğe Yeni Asır'da foto muhabiri olarak başlamış, 1993 yılında Hürriyet Gazetesi'nde çalışırken yaşamını yitirmişti. Selahattin Koyuncu, oğlu gibi TSYD(Türkiye Spor Yazarları Derneği) üyesiydi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Cesare Prandelli Sabah Gazetesi Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title