Haberler

PTT 1. Lig

Güncelleme:

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da bugün yapılan antrenman sırasında Teknik Direktör Besim Durmuş rüzgarı esti.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da bugün yapılan antrenman sırasında Teknik Direktör Besim Durmuş rüzgarı esti.

Ligde bir türlü aradığı seri galibiyetleri elde edemeyen kırmızı-beyazlı takımı küme düşme korkusu sardı. En son geçtiğimiz hafta deplasmanda 2-0 öne geçtiği 1461 Trabzon maçından 3-3 beraberlikle ayrılarak galibiyeti kaçıran Boluspor'da tansiyon yükseldi. Bu hafta sonu kendi sahasında Balıkesirspor'u ağırlayacak olan Boluspor'da, zorlu maçın hazırlıkları başladı.

Antrenmanda Teknik Direktör Besim Durmuş'un bir hayli gergin olması dikkat çekti. Futbolcuları saha kenarında toplayan tecrübeli teknik adam, "Çok basit goller yiyoruz. Saha içerisinde iyi gruplaşmalıyız. Çabuk oyundan düşüyorsunuz. İki farklı öne geçmişiz, kalemizi koruyamıyoruz. Gerekirse kırmızı kart bile göreceksiniz ama maçı kaybetmeyeceksiniz. Çünkü daha fazla kaybetme lüksümüz kalmadı. Burada kulüp başta olmak üzere herkesin parası gidiyor. En çok da emekler gidiyor. Aklınızı başınıza alın" diyerek sert uyarılar yaptı.

Konuşmanın ardından antrenmana başlayan futbolcular yarı sahada top çalışması ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanda 1461 Trabzon maçındaki performansıyla alkış alan İsmail Haktan Odabaşı, yine göz doldurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Besim Durmuş Boluspor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title