Haberler

Panathinaikos-Barcelona maçının ardından Türk hakem Emin Moğulkoç'a saldırı

Güncelleme:

THY Avrupa Ligi'nde oynanan Panathinaikos - Barcelona maçı sonrası müsabakanın hakemleri Luigi Lamonica, Damir Javor ve Emin Moğulkoç sadırıya uğradı. Yaralanan hakem Luigi Lamonica hastaneye kaldırıldı.

THY Avrupa Ligi 25. hafta mücadelesinde Panathinaikos ile Barcelona arasında oynanan maç sonrasında müsabakanın hakem üçlüsü Luigi Lamonica, Damir Javor ve Emin Moğulkoç saldırıya uğradı. Maçın ardından OAKA Salonu'nun 5 kilometre uzağında taksiyle kaldıkları otele giden hakemlere yabancı bir grup saldırdı. Faillerin kimliği henüz tespit edilemese de Pana taraftarı oldukları tahmin ediliyor. Saldırganların taksinin arka camını kırdıkları belirtildi. Üçlü arasında en ağır yaralanan hakem ise Luigi Lamonica... Gece saatlerinde yaşanan olayın ardından 54 yaşındaki İtalyan hakem hastaneye kaldırıldı. Yunan polisi kimliği henüz belirlenemeyen saldırganları arıyor.

Panathinaikos-Barcelona maçının ardından Türk hakem Emin Moğulkoç'a saldırıEmin Moğulkoç

"LAMONİCA'NIN YÜZÜNDE BİRKAÇ UFAK KESİK OLUŞTU"

Emin Moğulkoç, yaptığı açıklamada, Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanan müsabakanın ardından birlikte görev aldığı hakemler Luigi Lamonica ve Damir Javor ile otele döndükleri sırada saldırının gerçekleştiğini dile getirdi. Barcelona'nın kazandığı maçta herhangi bir tepkiyle karşılaşmadıklarını aktaran Moğulkoç, "Maçtan sonra taksiyle otele dönerken, yanımıza iki kişinin bindiği bir motosiklet yaklaştı. Taksinin sol arka camını sert bir cisimle kırdılar. O tarafta oturan Luigi Lamonica'nın yüzünde birkaç ufak kesik oluştu. Plakası olmayan motosiklet, daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Zaten yüzlerinde maske vardı. Sonra hastaneye gittik, Lamonica'ya müdahale edildi. Ardından polis geldi ve ifade verdikten sonra ayrıldık." diye konuştu.

"İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER OLMAZ"

Emin Moğulkoç, ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını belirterek, "Yıllardır bu işi yaptığımız için çok endişe, korku olmadı. Bir gözdağı, mesaj vermek istediklerini düşündüm. Onun için çok fazla etkilenmedim. Açıkçası sebebini de çok bilmiyorum. İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz." ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili Avrupa Ligi Hakem Direktörü'nün kendilerini aradığını anlatan Moğulkoç, Avrupa Ligi yönetiminin de olayı takip ettiğini sözlerine ekledi.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emin Moğulkoç Panathinaikos Barcelona Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500

Yorumlar (10)

gsli:

bunları bir daha denize dükmek lazım

15
1
yanıtYanıtla
nevşeirli:

bizim milletimizde koşa koşa yunan adalarına gider tatile

9
3
yanıtYanıtla
HANYALIKONYALI:

Şiddetle tavsiye ederim. Kısa süreliğine de olsa insan olduğunu anlarsın. Yok sen bu halinden memnunsan sakın gitme, olduğun gibi kal.

yanıt1
yanıt5
gsli:

boşa dememişler afyonun kaymağı konyanın manyağı

yanıt1
yanıt0
hakkı:

Türk hakemlerine güven her yerde bitti

4
7
yanıtYanıtla
kroşe:

doğru maç yönetsinler kardeşim seyirciyi galyana getirmeyecek ülkemizdeki hakem hataları çok daha vahim kastım tabiki futbol

1
7
yanıtYanıtla
Adalet Çalımbay:

Türk takımı olsa, beş yıl men edilirdi.

7
0
yanıtYanıtla
ENZONZİ:

ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPIYORSUN BOŞ ADAM

3
2
yanıtYanıtla
hakkı:

geçen yıl yönettikleri tiyatronun cezasını çekiyorlar

1
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BİZE NE LOO. ÇOH MU LAZIMDI SANKİM

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title