Haberler

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye gözdağı: Beraberlik yetse de derbiyi kazanmak istiyoruz

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 3-2 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisinin şampiyonluk maçı olacağına vurgu yapan Buruk, "Ne olursa olsun, beraberlik yetse de derbiyi kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe de kazanmak isteyecektir. Taraftarımızla beraber muhteşem bir akşam olacak. Günün sonunda inşallah şampiyonluk kutlayacağız" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 90. dakikada gelen golle 3-2 galip ayrıldıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE MAÇI, ŞAMPİYONLUK MAÇI OLACAK"

"Burası oynaması zor bir stadyum. Zemini güzel ama atmosferi açısından etrafının çok fazla açık olması bizim gibi takımlar için oyunu zorlaştırıyor. Top bizdeydi, yüzde 65 zaten ama hızlı oynayamadık, bloklar arasını delemedik, öne doğru paslarda doğru tercih yapamadık. Saha içi parzelizasyon iyi değildi. Ürettik aslında. 25 şut, ceza sahası içi topla buluşma 40'a yakın. İyi oynamadığımız maçta sayılar kötü değil. Savunma geçişleri iyi değildi. İlk golü böyle yedik. Markao'ya rahat bir maç oynattık. Ona atılan toplarda o başarılı oldu, attığı golde de aynı şekilde. Bizim için olumsuz olarak Markao'yu oynattık. Maçın genelinde istedik. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Berkan'ın golüyle kazandık, 6 puan farkla devam ediyoruz. Gelecek haftaki maç şampiyonluk maçı olacak!

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye gözdağı: Beraberlik yetse de derbiyi kazanmak istiyoruz

"OYUN OLARAK MUTLU DEĞİLİZ"

Bugün inanılmaz mutlu değiliz oyun olarak. Ürettik, 3 gol attık, bazı şeyleri iyi yaptık. Geçen hafta daha iyiydik. Karşımızdaki takım çok iyi takım. Top onlardayken de doğru oynadılar. Kanatları etkili kullandılar.

"SORUNUMUZU BARIŞ ALPER ÇÖZDÜ"

Barış Alper birebiri doğru oynadı, özellikle ilk golde. Tersten gelen ortalarda hücum gücü oldu. Dries'in golü aynı şekilde. Oyun içinde birebiri ne kadar çok yakalarsa etkili oldu. Rakip çok dipteydi. Savunma arkası koşu da olmadı. Barış'ın birebirleri, gücü, kuvveti, attığı, attırdığı gol. Üretme sorunumuzu Barış Alper çözdü.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye gözdağı: Beraberlik yetse de derbiyi kazanmak istiyoruz

"BERABERLİK YETSE DE KAZANMAK İSTİYORUZ"

Sezon başı böyle senaryo koysalar, 2 maç kala 6 puan farkla derbiye giriyorsunuz. Geçen sene fark 5'ti, bu sezon 6 puan fark var. 1 puan da artırdık geçen seneye göre. Mükemmel senaryo. Ne olursa olsun, beraberlik yetse de derbiyi kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe de kazanmak isteyecektir. Taraftarımızla beraber muhteşem bir akşam olacak. Günün sonunda inşallah şampiyonluk kutlayacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barış Alper Yılmaz Fatih Karagümrük Fatih Karagümrük Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Okan Buruk Fenerbahçe Okan Buruk Futbol Spor Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (9)

Mustafa Aydın:

İki seneye Galatasaray'ımıza çok şey kattın bir cimbomlu olarak sonsuz teşekkürler Okan hocam Mayıs'lar bizim fener ağlama??

85
12
yanıtYanıtla
Ferit Er:

ucaginiz bi dusse baska bisey istemem yaradandan kime satasacaksiniz o zaman

7
73
yanıtYanıtla
Sagocu 21:

sen nasıl kalbi kötü adamsın bu nasıl bir fanatikliktir yuh

yanıt29
yanıt2
Yorumcu Davut :

sıkıntı yok u19 ile sahaya çıkarız. ama oynarız kaçmayız.

yanıt11
yanıt2
MHSN SRC :

Bak yukardan kemik yağıyor ferit.

yanıt13
yanıt1
Orhan Özsoy:

Hocam kral olma yolunda ilerliyorsun

45
8
yanıtYanıtla
YUSUF:

aradaki antrenör kalitesi sonucu belirledi bu sene.. demek ki ali koçun futboldan anladığı yok, İsmail Kartal bu kafayla Rizespora bile antrenör olarak kapasitede değil.. yazık oluyor fener gibi bir takıma..

20
9
yanıtYanıtla
İsmail Köker:

Peşinen kaybettin Okan..bunu söylersen oyuncular korkak oynar

0
4
yanıtYanıtla
JokerAllame:

şuda adam oldu ya ülkede hahahahahha :)

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title