Haberler

Manisa, Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemelerine Ev Sahipliği Yapıyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde oynanacak 2017 Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri öncesi Turgutlu’da basın toplantısı düzenlendi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde oynanacak 2017 Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri öncesi Turgutlu'da basın toplantısı düzenlendi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 15-17 Eylül 2016 tarihleri arasında oynanacak olan 2017 A Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası 2. Tur E Grubu karşılaşmaları öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Kaya Magnesia Hotel'de düzenlenen toplantıya Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi, Turgutlu Gençlik Spor İlçe Müdürü Ufuk Özlem, A Erkek Voleybol Milli Takımı Başantrenörü Emanuele Zanini ve takım kaptanı Ulaş Kıyak katıldı.

Toplantıda konuşan TVF Başkan vekili Ekşi, tüm vatandaşların Kurban Bayramını kutladı ve tüm sporseverleri yarın başlayacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek olan müsabakalara davet ederek, "Yarın başlayacak 2017 CEV A Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası 2'nci Raunt E Grubu karşılaşmalarının öncesi Turgutlu'da yoğun bir hareketlilik var. Turgutlu ilçesi, voleybolda ciddi bir aşama kaydetti. Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Seramiksan Bayan Voleybol Takımı'nın bu yıl Sultanlar Ligi'nde yer alacak olması çok önemli. İnanıyoruz ki Turgutlu halkı, Manisa halkı bizi bu organizasyonda yalnız bırakmayacak, tribünleri tıklım tıklım dolduracaktır. Umuyorum ki buradan istediğimiz sonuçları alarak Hollanda'daki rövanş maçlarına avantajlı olarak gideceğiz" diye konuştu.

Ekşi'nin ardından konuşan A Erkek Voleybol Milli Takımı Başantrenörü Emanuele Zanini ise, "Müsabakalara ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Hazırlıklarımız için gereken altyapı ve koşullar bize sunuldu. Biz de çok yoğun çalıştık. Herkese teşekkürler. Hollanda da bizim gibi 4 aydır beraber çalışan bir ekip. Öteki takımlar da dahil. Beraber geçirecek bol zaman oldu. Seviye bu nedenle çok yüksek olacak. Hak edenin kazanmasını umuyoruz. Amacımız 1. Olarak finallere direkt katılmak" dedi.

"Seyirci avantajımız var"

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde oynanacak elemelerle ilgili olarak seyirci avantajlarının olduğunu söyleyen Milli Takım Kaptanı Ulaş Kıyak, "Elemelerin ülkemizde olması büyük avantaj. Uzun süredir burada çalışıyoruz, saha ve seyirci avantajımız var. İyi çalıştık, elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Burada kazanacağımız avantajı oraya taşımak istiyoruz. Seyircimizin desteğine çok ihtiyacımız var" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Ekşi Turgutlu Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title