Haberler

    Manchester City Derbi Galibiyeti ile Premier League Tarihine Geçti

    İngiltere Premier League'in 16. haftasındaki derbi karşılaşmasında Manchester City, deplasmanda Manchester United'ı 2-1 mağlup etti.

    Bu sezon Premier League'de gösterdiği efektif performansla dikkatleri çeken Manchester City, United deplasmanında da takılmadı. Pep 'nın öğrencileri Old Trafford'da Premier League tarihine geçecek bir galibiyet aldı.

    43. dakikada kullanılan köşe vuruşunda seken toputamamladı ve City öne geçen taraf oldu. 45+3. dakikada ise ceza sahasında açılan ortada kaleci ile kaşrı karşıya kalan marcus Rashford, ilk yarı bitmeden önce skora dengeyi getirdi: 1-1 Maçta son sözü Nicolas Otamendi söyledi. Kullanılan serbest vuruştan sonra Unitedlı oyuncuların üst üste hataları sonrasında top önünde kalan Arjantinli stoper skoru belirledi: 1-2

    Bu sonuçla Premier League'de bu sezonki 16. maçında 15. galibiyetini alan Manchester City, en yakın rakibi United ile olan puan farkını 11'e çıkararak daha yeni yıl öncesinde şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakaladı.

    Premier League tarihine geçtiler

    Ligde bu sezon bir tek 2. haftadaile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada puan kaybeden Manchester City, bu maçtan sonra oynadığı üst üste 14. maçını da kazanarak Premier League tarihinde üst üste en çok galibiyet alan takım unvanını kazandı. Guardiola karşısında şansı tutmayanda İspanyol meslektaşına 9. kez kaybetti.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Josep Guardiola Spor Haberler

    Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

    Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

    Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

    Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

    Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

    Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

    Bakmadan Geçme

    Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç TL oldu? 22 Mayıs Döviz Kuru! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128250 Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

    Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title