Haberler

Malaga, Amrabat'la Anlaştı

Güncelleme:

İspanyol ekibi Malaga, Trabzonspor'un da ilgilendiği Galatasaraylı Nordin Amrabat'la 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıklandı.

Malaga'dan Trabzon'a yıldın transfer çalımı! Geçtiğimiz sezon Malaga'da kiralık oynayan Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın İspanyol ekibi ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı açıklandı.

TRABZON'A DEV ÇALIM

Galatasaray'dan kiralık olarak La Liga ekiplerinden Malaga'da forma giyen Faslı futbolcusu Nordin Amrabat'ın Trabzonspor ile anlaştığı yönündeki haberler İspanyol kulübü harekete geçirdi.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Malaga CEO'su Vicente Casado yaptığı açıklamada, "Amrabat Malaga ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bu yüzden biz son derece rahatız. Galatasaray ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, ilk ödemeyi yapacağımız tarihin süresi daha geçmedi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nordin Amrabat Galatasaray Trabzonspor Malaga Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (20)

cahil:

super haber tirmalazon pardon trazbon yani hamsi neyse alamadi ya cok sevindim

11
25
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne ayaksınız lan bir saatte 5 kulübe transfer ettiniz adamı yapacağınız habere tüküreyim

27
1
yanıtYanıtla
1905mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Düşman tirabzon...amrabat o takımda gol atma bırak beter olsunlar..

7
17
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sizin haber anlayışınız bu kadar işte . Az önce başka bişey dediniz . Yok trabzon spor ile anlaştı . Şimdi ne Diyorsunuz .

19
1
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

SON DAKİKA GEÇTİ AZ ÖNCE AMRABAT 3 KULÜPTE TOP OYNAMAYA KARAR VERMİŞ(TRABZON, MALAGA, ÇEMİŞKEZEK BELEDİYE)HER HAFTA BİRİNDE OYNAYACAKMIŞ. . . .

12
4
yanıtYanıtla
bjk:

hepsi yalan dolan bu yüzden türk futbolu bir yere varmyor, hepiniz aynısınız lan

13
2
yanıtYanıtla
Gazeteci Sincap:

Ne biçim pis bir medya ile karsi karsiyayiz, . . . . Daha dûn Trabzon''un AMRABAT transferini bitirdigini duyurmustu ! Bu tûr saçmaliklar ilk ve son degil ! . . . . . . Rezillik

15
0
yanıtYanıtla
mal aga mal degilmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bizimkiler mal sadece bu adami izlemek icin dijiturk alirdim.adam super.

11
0
yanıtYanıtla
zafer:

yanlış haber lan amrabat trabzonda şuan karşı oteldeler lan

2
7
yanıtYanıtla
serkanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Takımda 45 oyuncu var 2 ay içinde 28 e düşmesi lazım ama hala yok bilal kısa yok jem paul yok sabri yeni kontrat. Bunlar dalga mı geçiyor bizimle. Takımda zaten bunlar gibi vasıfsız onca oyuncu var.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title