Haberler

Podolski Özür Diledi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından taraftarlardan özür diledi.

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldukları maçta, girdikleri birçok pozisyonu şanssızlık nedeniyle golle sonuçlandıramadıklarını söyledi.

"ÖZÜR DİLERİM"

Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Podolski, sahalarında yaptıkları ilk lig maçını kazanma hedefini gerçekleştiremediklerini ifade ederek, "Evimizde 3 puan almak istiyorduk ama olmadı. Birçok gol şansı yakaladık. Çok gol kaçırdım, özür dilerim. Biraz daha dikkatli olmamız lazım. Birçok denememiz oldu ama gol atamadık. Şanssız günümüzdeydik. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Daha sıkı çalışarak, gelecek hafta telafi etmek istiyoruz. Sonuçta bu karşılaşmadan puansız ayrıldık. Daha çok çalışıp, önümüzdeki maça bakmamız lazım" diye konuştu.

"GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ"

İki haftada 5 puan yitirmeleri konusunda Alman futbolcu, "Biz şampiyon takımız. Herkes bize karşı etkili oynamaya çalışıyor. Taraftarımıza ve rakiplerimize gücümüzü göstermeliyiz. İki maçta bir puanımız var ama sezon uzun. Daha çok çalışıp, kalitemizi ortaya koyup, gerçek gücümüzü göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Alman futbolcu, Burak Yılmaz veya Umut Bulut ikilisinden hangisiyle oynamayı tercih ettiğinin sorulması üzerine, "Kimin oynayacağına hocamız karar verir. Takımı hoca yapıyor. Biz de kendi mevkimizde en iyisini vermeye çalışırız" cevabını verdi.

"KARAR HOCANINDIR"

Taraftarın oyundan alınan Burak Yılmaz'a tepki gösterdiğinin ifade edilmesi üzerine de Lukas Podolski, "Ne söyleyebilirim ki. Ben bir futbolcuyum. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımla ilgili diğer kararlar hocanındır" demekle yetindi.

Bu arada maçtan sonra stattan ayrılan Galatasaraylı futbolculardan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın moralsiz olduğu gözlendi.

Kaynak: AA / Spor

Lukas Podolski Burak Yılmaz Galatasaray Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (16)

###:

BETER OLUN BETER DAHA DA BETER İNŞAALLAH

3
10
yanıtYanıtla
özfb li:

aslana(cincon) sormuşlar, terbiyecinden mi(fb) korkarsın, yoksa tokatcından(osmanlı) mı diye. . . abi her ikisinden de demiş. . . . sonuçta olan bana oluyor demiş. . .

7
6
yanıtYanıtla
gs:

Hay senin espiri anlayisina ...

yanıt6
yanıt2
GsMobil-ANDROID:

ozur dilenecek bisey yok ilk boyle olur sonra sezon sonunda sampiyon yine biziz

10
2
yanıtYanıtla
sg:

he gel kupa burada

yanıt0
yanıt4
Adınızı Yazın:

MÜSLÜMAN TOPÇU VARLEN GS HALA HRİSTİYAN PEŞİNDE MELO SNEJDER POOLSKİ VE RODRİGEZİN ACİL YOLLARINI AYIRMASI LAZIM GALATASARAY.

4
7
yanıtYanıtla
el-melik:

özellikle melo snejder ve podolski takımın huzurunu bozuyor. carole hariç tüm yabancıları satın. carole bu arada elhamdüllilah müslüman.

yanıt1
yanıt2
M.Coskun:

Siz isinize gidiniz, siz GS degilsiniz, burada bos yorumlar yapmayiniz, siz kendi takiminiza bakiniz

yanıt9
yanıt1
###:

ACI VAR MI ACI

3
3
yanıtYanıtla
TERCUMAN:

ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ TAKIMA GELMİŞİM DEMİŞ

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title