Haberler

    Lokeren Puanla Tanıştı: 1-0

    Trabzonspor'un grubunda yer alan Lokeren, evinde Metalist'i tek golle geçti.

    Trabzonspor'un da yer aldığı UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Lokeren, sahasında Metalist Kharkiv'i 1-0 yendi.

    Maça ev sahibi ekip baskılı başladı. 12. dakikada kale önünde kafayı vuran Overmeire, topu üstten auta gönderdi. 16'da da Scholz'un sağ çaprazdan yakın mesafeden şutu yan ağlarda kaldı.

    26. dakikada çok adamla hücum eden Metalist'te Bolbat'ın ceza sahası dışından şutu isabetli olmadı. 34'te Bolbat yine şansını denedi. Bu kez de kaleci şutu çıkardı. 40. dakikada Lokeren'de Odoi'nin uzaktan sert şutu yandan auta çıktı ve ilk yarı golsüz sona erdi: 0-0

    LOKEREN BASKIYI ARTTIRDI

    Lokeren ikinci yarıya da baskılı başladı. 47'de Abdurahimi'nin şutunu son anda kaleci çeldi. 63'te ise Vanaken'in cepheden sert şutuna Metalist savunması ayak koydu.

    67. dakikada Villagra'nın etkili ortasına Xavier istediği vuruşu yapamadı. Metalist gole çok yaklaşmıştı. 74'te Lokeren atağında Nill de Pau, Overmeire'nin pasını sol çaprazdan çok iyi bir şutla gole çevirdi: 1-0

    78'de gol için yüklenen Metalist'te Radchenko'nun şutu yandan auta çıktı. Kalan sürede başka gol sesi çıkmadı ve Lokeren 1-0 kazandı.

    Bu skorun ardından Lokeren 3 puana ulaşırken Metalist yoluna puansız devam etti.

    UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Metalist Kharkiv Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title