Haberler

Katar Milli Spor Günü'nde dostluk maçı yapıldı

Ankara'da, Katar Milli Spor Günü etkinlikleri kapsamında spor kulüpleri ve federasyonların başkanları ile Katar Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında dostluk maçı oynandı.

Ankara'da, Katar Milli Spor Günü etkinlikleri kapsamında spor kulüpleri ve federasyonların başkanları ile Katar Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında dostluk maçı oynandı. Karşılaşmayı Katar ekibi 2-1 kazandı.

Her yıl şubat ayının ikinci salı günü kutlanan Katar Milli Spor Günü etkinlikleri çerçevesinde, Katar Büyükelçiliği tarafından Ankara'da spor kulüpleri ve federasyon başkanları ile Katar Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında dostluk maçı düzenlendi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan dostluk maçında Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Shafi'nin de yer aldığı bordo takım ile Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Gençlerbirliği 2'nci Başkanı Arif Ölmez, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın'ın da forma giydiği beyaz takım mücadele etti. Karşılaşma bordo takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadelede Soner Maraş ve Serkan Olguncan da yardımcı hakem olarak görev yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Maçtan görüntüler

Detaylar


- Ankara
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

DOST Partisi Ankara Katar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title