Haberler

Karşıyaka - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig takımlarından Karşıyaka'da teknik direktör Ati Göksu, 1-1 berabere kaldıkları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, "İyi futbolumuzun üzerine katarak gelecek haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka'da teknik direktör Ati Göksu, 1-1 berabere kaldıkları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, "İyi futbolumuzun üzerine katarak gelecek haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Göksu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "İlk yarı oyuna arzulu istekli başladık ve golü de bulduk. İkinci yarı ise şanssız bir şekilde gol yedik. İyi futbolumuzun üzerine katarak gelecek haftalarda daha olacağız. Kaybedilen puanları önümüzdeki haftalarda telafi etmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Karşıyakalı oyuncular Cenk Özbey ve Ali Say ise, "İki takım içinde önemli ve kazanması gereken bir maçtı. İki tarafta ciddi pozisyonlar yakaladı fakat sonuca ulaşamadı. Önümüzdeki haftalara bakarak kayıplarımızı telafi edeceğiz" dediler.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise puan almaları gereken bir maç olduğunu belirterek, "Fakat biz galibiyet için oynadık. Çok gol kaçırdık. Genç bir takımız. İnşallah bu seneyi orta sıralarda tamamlayıp seneye daha iyi olacağız" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncular Ömürcan Yıldırım ve Hasan Erbay da, "Bugün güzel bir futbol izlettirdiğimizi düşünüyoruz. İkinci yarı özellikle kazanmak istediğimizi gösterdik. Son dakikalarda bir çok pozisyondan yararlanamadık. Gelecek hafta bu futbolun üzerine katarak kazanmak istiyoruz" diye konuştular. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Karşıyaka Göksu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title