Haberler

    Jose Sosa İçin Son Gün Yarın!

    Beşiktaş'ın Metalist Kharkiv'den kiraladığı Jose Sosa'nın bonservisini alması için yarın 2 milyon Euro'luk ödemeyi yapması gerekiyor.

    Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonunda transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın bonservisini almak için son gün yarın...

    Transfer edildiği günden bu yana oynadığı maçlarda taraftarları ve teknik heyeti memnun eden orta saha oyuncusu için siyah beyazlı yönetim futbolcunun bonservisini almak istiyoruz açıklaması yapmıştı. Ancak 14 Ekim tarihi itibariyle henüz Sosa'nın bonservis ödemesiyle ilgili bir gelişme yaşanmadı.

    Transfer edilirken KAP'a yapılan açıklamada 15 Ekim'e kadar 2 milyon Euro daha ödenerek bonservisi alınacak maddesi koyan siyah beyazlılar henüz bu maddeyi devreye sokmadı.

    İşte Beşiktaş'ın Sosa için KAP'a yaptığı açıklama;

    " "Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre; "

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Metalist Kharkiv Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title