Haberler

İngiliz Futbolcu Cinsel Tacizden Suçlu Bulundu

Güncelleme:

Reşit olmayan bir kızla ilişkiye girdiğini kabul eden Sunderland'in eski futbolcusu Johnson, 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.

Brandford Mahkemesi'nde dört farklı cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan İngiltere Sunderland takımının eski oyuncusu Johnson, 15 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunmakta suçlu bulundu. 28 yaşındaki Adam Johnson, çocuk yaşta bir kızla 'cinsel temasta' bulunduğunu daha önce itiraf etmişti.

5 HAPSİ İSTENİYOR

Bu cezası nedeniyle 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek olan ünlü futbolcu, mahkeme sonrasında birkaç hafta içinde gerçekleşmesi beklenen bir sonraki davaya kadar kefaletle serbest bırakıldı. Mahkemede hakimin Johnson'a hapis cezasıyla nedeniyle uzun süre görme şansı olmayacağı için kızına 'hoşça kal' diyebileceğini ilettiği belirtildi.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Adı açıklanmayan genç yaptığı yazılı açıklamasında hayatının en zor yılını geçirdiğini söyleyerek "kahramanıyla tanışmanın ilk başta 'gerçekdışı' olduğunu ancak daha sonra Johnson tarafından kullanıldığını ve hayal kırıklığına uğratıldığını ifade etti. Sunderland Futbol Kulübü ise Johnson'ın sözleşmesini suçlu bulunmasından sonra fesh ettiğini açıklandı. Johnson, İngiltere'yi uluslararası arenada 12 defa temsil etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adam Johnson Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

turkogul turkMobil-ANDROID:

chp ve aleviler turk ulusunun belasidir

35
43
yanıtYanıtla
CEMAL:

SENE BİR ŞEY Mİ YEPTILER

yanıt9
yanıt14
gedin oradan:

akepeliler dunyaya bela. . allahin belalari. . en buyuk dertleride turklukle

yanıt2
yanıt0
CHP,Li:

özgürlüklerin önünde en büyük engel, , akp, , dir. chp iktidara gelmis olsaydi, herkes özgürlügün tadini cikaracakti. toplum abdal oldugu icin chp, ye oy vermiyor.

38
28
yanıtYanıtla
EDA:

Özgürlük 15 yaşındaki kızla beraber olmak mı 15 yaşındaki kız evlendiği zaman Türkiyede ayaklanıyosun whehere is the adalet

yanıt20
yanıt1
MHP''Lİ:

senin özgürlük anlayışın 15 yaşındaki kızla beraber olmak mı? Peki bu duruma seni yarattığına inandığın ALLAH ne diyor ?

26
8
yanıtYanıtla
Ali:

Bunlarin cogu inanmaz zaten inanci yok

yanıt19
yanıt5
canerr:

yarattığın allaha kalsa 13 yaşında 48 yaşında arapla allah yolunda hak sayılıp evlendirilir

yanıt0
yanıt0
anti chpMobil-ANDROID:

abdal diye yorum atan cahil chp li. aptal ile abdalın farkını bi öğren. senin 15 yaşındaki kızın bu muameleyi görse ülkede özgürlük var hakkıdır mı diyeceksin yazıklar olsun

20
2
yanıtYanıtla
Malatyaliyim:

Kendini bilmez insanlar olay nerde olmuş chp ile bagdastiriyorsunuz neyi ni gordu nu kimi ne yapmış da saçma sapan yazıyoruz haddinizi bilin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title