Haberler

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez ilk 15 dakikada 3 gol yedi!

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'e konuk olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir maçın ilk 15 dakikasında 3 gol yedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetti. Galatasaray, Real Madrid maçında ilginç bir istatistiğe imza attı. 4 ve 7. dakikada Rodrigo, 14. dakikada ise Sergio Ramos'un gollerine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir maçın ilk 15 dakikasında 3 gol yedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez ilk 15 dakikada 3 gol yedi!

RODRİGO TARİHE GEÇTİ

Öte yandan Real Madrid'in 18 yaşındaki yıldız adayı Rodrigo, Şampiyonlar Ligi'nde 7 dakikada iki gol birden atan ilk oyuncu oldu. Rodrigo, aynı zamanda Raul'dan sonra Real Madrid formasıyla Devler Ligi'nde gol atan en genç oyuncu durumuna geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı helal mi, caiz mi? Postpartum (doğum sonrası) depresyon nedir? DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (30)

YİĞİDO:

REZİLLİKTE BİR REKOR DAHA YANİ. VALLAHİ YETER ARTIK!HAKEMLER VE FEDERASYON SAYESİNDE ŞAMPİYON OLUP BEDAVADAN Ş. LİGİNE GİTMESİNLER. ÜLKE PUANI YERLERDE SAYELERİNDE BAKSANIZA KAÇINCI SIRAYA DÜŞTÜK GS YÜZÜNDEN!!!

10
1
yanıtYanıtla
ahanda belhanda:

gerçekleri tarih yazar tarihi de 6saray

10
0
yanıtYanıtla
ABDÜRRAHİM:

6 SARAY İLKLERİN TAKIMIDIR.

7
0
yanıtYanıtla
CETO:

ohhhhh yarabbim ne guzel ya ohhhh fitih tirim hocalarin hicisi :) hahaha :) :)

6
1
yanıtYanıtla
Ali ayfin:

Yumurta topos

yanıt0
yanıt2
gs:

10 tanede yese aslan aslandır yerse sağlam yer atarsa sağlam atar avrupa takımı olmak zordur yenmekte var yenilmekte yenildikten sonra sayıların bir önemi yok ha 6 ha 10 önemli olan avrupada oynamak o vitrinde boy göstermek nokta

0
6
yanıtYanıtla
HER ŞEYİN BİR İLKİ VARDIR:

dua edin maç gelecek hafta değildi. . ya 13 kasım olsaydı maç, insan yüzüne nasıl çıkacaktınız. .

6
0
yanıtYanıtla
CÜNEYT:

cinconcon oley cinconcon

5
0
yanıtYanıtla
AntiTS:

taraftar bağırıyor ''sabrımız taşıyor adam gibi oynayın''. Sahada 1 tane Türk yok. Kim anlayacak bunu?

4
1
yanıtYanıtla
mme:

Terim durmadan ayağına sıkıyor ne olacak

yanıt8
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title