Haberler

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Alanya'da Kampa Girdi

Güncelleme:

Takımın sezon öncesi yapacağı 10 günlük hazırlık kampı, Antalya Alanya'da başladı.

Galatarasay Erkek Voleybol Takımı, Antalya'nın Alanya ilçesinde kampa girdi.

Yeni sezon hazırlıklarına 31 Temmuz'da Burhan Felek Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanlarla başlayan sarı kırmızılı ekibin 10 günlük sezon öncesi hazırlık kampı Alanya'da başladı. Galatasaray Kongre Üyesi Hilmi Tokuş'a ait Eliza Otel'de kalan sarı kırmızılılar sabah sahilde veya salonda fizik, kondisyon, öğleden sonra ise Atatürk Spor Salonu'nda teknik ve taktik çalışması yapacak.

Galatasaray Kongre Üyesi Hilmi Tokuş, Antrenör Reşat Arığ, Yardımcı Antrenör Umut Uysal, Yardımcı Menajer Cihan İnan ve takım kaptanı Sinan Cem Tanık kampın ilk gününde Alanya Belediyesi'ni ziyaret etti. Antrenör Reşat Arığ ve takım kaptanı Sinan Cem Tanık, Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere'ye takımın imzalı formasını ve flamasını hediye etti. Dere ise sarı kırmızılılara eski bir Alanya manzarası fotoğrafı verdi.

Antrenör Reşat Arığ, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın tarihinde ilk kez şampiyonlar liginde yer alacağını belirterek, "Geçen sezon futbol takımımız Alanya'da kamp yaparak şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. İnşallah Alanya'nın bize de şans getirmesini istiyoruz. Burada güzel tesisler var. Hem teknik olarak, hem de takım olma adına iyi bir kamp yapmak istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title