Haberler

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından...

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Spahija, "Hücum Anlamında Konsantrasyonumuz İyiydi" dedi.

Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 4. maçında Galatasaray Cafe Crown'u 85-74 yenerek seride 3-1 öne geçen Fenerbahçe Ülker'in Başantrenörü Neven Spahija, "Oyuncularımız iyi skor buldu" dedi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, Hücum anlamında iyi konsantrasyon sağladıklarını belirterek, "Kadromuza eklenen sakatlıklara rağmen sorunları çözdük ve maçı da kazanmayı başardık. Üçüncü periyotun başında iyi savunma yaptık. Hücum anlamında da konsantrasyonumuz iyiydi ve oyuncularımız da iyi skor buldu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülkerli Oğuz Savaş ise, "Bir önceki karşılaşmayı uzatmada kaybettik. Bu maçta kazanmak ve avantaj elde etmek istiyorduk. Kendi evimizdeki maçı kazanmak ve şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Farkı yakaladığımız dönemde ufak hatalar yaptık. Ancak iyi mücadele ettik ve kazandık" şeklinde konuştu.

Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, maçın başlarında çok top kaybettiklerini belirterek, "Oyunun sonunda daha diri kaldılar ve maçı da hak ederek kazandılar. Maçın başında çok fazla hücum ribaundu verdik. Farkı lehimize çevirmemize karşın hücum ribaundlarında rakibimiz etkili oldu. Sonuna kadar mücadelemizi sürdürmemize karşın galibiyete ulaşamadık" diye konuştu.

Galatasaray Cafe Crownlu Evren Büker de, "Rakibimize bu kadar hücum ribaundu vermememiz gerekiyordu. Fark bir ara dokuz sayıya kadar çıkmasına rağmen hücum ribaundları nedeniyle rakibimiz bizi yine yakaladı. Bu nedenle direncimiz kırıldı ve maçı da kaybettik" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title