Haberler

Fırat Aydınus, Yo-Yo Testini 'Sigara' Yüzünden Geçememiş

Güncelleme:

Süper Lig'de 22 Mart Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine atanan Fırat Aydınus'un, FIFA'nın Yo-Yo testini neden geçemediği ortaya çıktı.

Asıl mesleği Jeoloji Mühendisliği olan Fırat Aydınus, FIFA'nın uyguladığı Yo-Yo testinden geçememişti. Çünkü Süper Lig'de en kritik maçlarda görev alan Aydınus, günde iki paket sigara içiyor.

AYDINUS KENDİNE BAKMIYOR

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) bu konuda net mesaj vermiş, "Koşamayan hakemler kesinlikle listeye giremeyecek" demişti. Ancak Aydınus, bu durumu pek dikkate almadı. Tecrübeli hakem, kendisine gerektiği kadar bakmıyor. Ayrıca Aydınus'un yaşadığı ailevi sorunların da psikolojik olarak testlere tam olarak hazırlanamamasına neden olduğu ifade ediliyor.

SİGARA YÜZÜNDEN LİSTE DIŞI KALMIŞTI

Aydınus gibi Süper Lig'de yıllardır görev yapan bir başka hakem Bülent Yıldırım da sigara tiryakisi. Her iki hakem de bu nedenle FIFA'nın testlerini geçemeyerek liste dışı kalmıştı.

6 YILLIK EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

Fırat Aydınus ile 6 yıllık eşi Teyyube Aydınus, 2 yıl önce "anlaşmalı" olarak boşanmıştı. "Aldatıldım" diyerek dava açan Teyyube Aydunus, maddi ve manevi tazminat istemezken, küçük kızı için 3 bin lira nafaka bağlanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fırat Aydınus Fenerbahçe Beşiktaş 22 Mart Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (6)

xyz:

pazar günü azizden son volesini vurup kenara çekilir kanımca. . ona tavsiyem, bari ucuza satmasın bjk yi. . elioldukça kuvvetli. . aziz bu maç için ona ne isterse verir. . o da azize istediğini verir tabii. .

8
4
yanıtYanıtla
karkokusu:

eşini bırakmışşa hakemliğide bıraksın

4
4
yanıtYanıtla
diego de souza:

beşiktaş maçına beşiktaşlı hakem istemiyoruz. namoğlu İSTİFA !!!

3
3
yanıtYanıtla
alex de kristianmobilWeb@haberler.com:

Sigarayı bırakalı 15 gün oldu,,2 paket içip hala koşuyorsa,o zaman geri başlayalım,

6
0
yanıtYanıtla
yzb:

Kendine bakmayan testten geçemeyen iki hakem Türkiye de hakemlik yapıyor, yapabiliyor. . . Dünyanın hiç bir yerinde Fifa testini geçemeyen hakeme iş vermezler. Ama bunların arkalarında dayıları sağlam resmen GS taraftarlığı yapıp diğer takımları doğruyorlar. . . FB. de bu hakemi nasıl kabul ediyor anlamış değilim. .

1
0
yanıtYanıtla
kürdMobil-ANDROID:

sayın aygün gider ayak şaçmalama teşekkür edeceğine nankörlük yapıyorsun ayıp

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title