Haberler

Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarına Slovenya'da başladı

Güncelleme:

Süper Lig'in 2'nci haftasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına Slovenya'da yaptığı antrenmanla başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi maçının ardından yapılan antrenmanda oyuncuların durumları da değerlendirildi.

Süper Lig'in 2'nci haftasında 21 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına Slovenya'da yaptığı antrenmanla başladı.

Uefa Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanş maçında Slovenya'nın NK Maribor takımı ile dün deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe kafilesi geceyi Maribor kentinde geçirdi.

Play Green Football Center'da teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü müsabakada forma giyen oyuncular idmanı yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarının ardından yaptıkları pas ve şut çalışmalarıyla idmanı sonlandırdı.

Öte yandan dün oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Samet Akaydın'ın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, Samsunspor maçı hazırlıklarını yarın İstanbul'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Fenerbahçe Samsunspor Slovenya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title