Haberler

Fenerbahçe'den Welbeck harekatı!

Güncelleme:

Forvet hattına bir takviye yapmayı daha düşünen Fenerbahçe için İngiliz basınından sürpriz bir iddia geldi. Habere göre, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuya 3 milyon euro imza parası ve yıllık 4 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Ada basınının iddiası gündeme bomba gibi düştü. The Sun, F.Bahçe'nin Arsenal ile yollarını ayıran 28 yaşındaki forvetle temasa geçtiğini ileri sürdü.

Sarı-lacivertlilerin bonservisi elinde olan yıldız golcüye 3 milyon euro imza parası, 4 milyon euro'dan da 3 senelik sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

Başkan Ali Koç, önceki gün yapılan Divan Kurulu'nda taraftarlara müjdeyi vermişti. Kadroya 2 stoper, 1 orta saha, 1 de forvet takviye edeceklerini söyleyen Koç, kısa süre içinde bu transferin biteceğini açıklamıştı.

WELBECK İLE TEMASA GEÇİLDİ

Başkanın bu sözlerinin ardından İngiltere'de flaş bir iddia ortaya atıldı. The Sun Gazetesi, Fenerbahçe'nin Arsenal ile yollarını ayıran Danny Welbeck ile temasa geçtiğini yazdı. Haberde; sarı-lacivertliler ile Roma ve Lazio'nun da 28 yaşındaki oyuncu için takipte olduğu vurgulandı.

Welbeck'in menajerliğini yapan abisinin daha önce de F.Bahçe'yle temasa geçtiği belirtilirken, 100 bin pound maaş ile 5 milyon euro imza para nedeniyle görüşmelerin tıkandığı ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerin yeni bir teklifle gittiği Welbeck'e 3 milyon euro imza parası, 4 milyon euro'dan da 3 senelik sözleşme önerdiği kaydedildi. Yıllarca Manchester United ve Arsenal'da oynayan İngiliz futbolcunun kısa süre içinde kararını vereceği belirtilirken, en iyi teklifi F.Bahçe'nin yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe The Sun Haberler

500

Yorumlar (17)

CAPS:

Venevbahçe Galatasaray''a karşı kadro yapmıyor Fatih terim''e karşı kadro yapıyor Fatih terim bunların psikolojisini çok fena bozmuş Ali yalı kuzusu Fatih terim''e karşı

12
18
yanıtYanıtla
alex:

Fatih terim kim la

yanıt1
yanıt0
Bilirkişi:

fatih tErim şu şamaroğlanı olan mı? yoksa milli takımı soyduktan sonra kovulan başarısız olan mı?

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

Galatasaray şampiyon olduğu sene fenevbahçe bol bol transfer yapar hepsi elinde patlar :)) beter olun

11
6
yanıtYanıtla
):

Bu transfer olursa cinconlar kıskançlarından çatır çatır çatlar hahahaha

4
13
yanıtYanıtla
ASLAN:

ulan essk misiniz nesiniz siz ya vallaha bu fenerliler artık ne yiyip ne içiyor anasını satayım 10 yıldır ş ligi yok, şampiyonluk yok, türkiye kupası yok, gs ye drogba snijder melo hagi gibi dünya yıldızı geldi gs başarılarını sıralasan sayfalar yetmez halen GALATASARAY ile yarışmaya kalkıyorlar siz ilk olarak başkanınızın her yerde GALATASARAY hayranlığından vazgeçmesini söyleyin yeter altımızda ezilmeye mahkumsunuz.

yanıt12
yanıt11
LAMA:

manyak mısınız bu adam gelir mi bizim takıma!!

11
5
yanıtYanıtla
liseci tayfa:

süper ötesi transfer olur ama bu isim ali koçun vizyonunun çooook ötesinde

3
6
yanıtYanıtla
basketçi:

PARASI OLMAYAN FENER NASIL OLUYOR DA BU KADAR PARA DAĞITIYOR ???

5
0
yanıtYanıtla
CAPS:

Dilencilik bedava

yanıt0
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title