Haberler

Fenerbahçe'de bayramlaşma töreni yapıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti. Genel Sekreter Burak Kızılhan, tüm şubelerde güzel bir sezon diledi.

- Fenerbahçe'de bayramlaşma töreni yapıldı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan :

"Tüm şubelerimizde çok güzel, çok hayırlı bir sezon bizim olsun"

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Törende konuşan sarı-lacivertli kulübün Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "Tüm şubelerimizde çok güzel, çok hayırlı bir sezon bizim olsun, sonu kupalar olsun, şampiyonluklar olsun inşallah" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Fenerbahçe Kulübü'nün geleneksel bayramlaşması Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti. Törene Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli yöneticiler ve kulüp üyeleri katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "Hepinizin bayramı mübarek olsun. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yeni sezonun heyecanını hep beraber yaşamaya başladık. Bir yandan dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe'mizin sporcuları olimpiyat kotalarını almaya başladılar. Her gün bir kota haberi geliyor ve Fenerbahçe olarak 2024 Paris Olimpiyatları'na önce rekor sayıda katılım elde ederek gururlanacağız, sonra da rekor madalya sayısıyla bayrağımızı dalgalandıracağız. Sporcularımız inşallah göğsümüzü kabartacaklar. Diğer yandan da futbolda sezon yavaş yavaş başlıyor. Hazırlıklar sürüyor. Hocamız İsmail Kartal mesaisine başladı. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İki gün önce 100. yıl dönümünü yaşadığımız tarihimizin en kıymetli kupalarından biri olan General Harington Kupası için de bir parantez açmak istiyorum. 29 Haziran 2023 tarihinde General Harington Kupası zaferinin 100. yılını hep beraber kutladık. 'Tarihimizden aldığımız güç' deriz hep beraber. İşte o tarihe mal olmuş en özel, en anlamlı olaylardan biri olduğunu tekrar altını çizerek hatırlatmak istiyorum ve bu vesileyle milli mücadelenin kahramanı olan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü de bir kez daha saygıyla anıyorum. Tüm şubelerimizde çok güzel, çok hayırlı bir sezon bizim olsun, sonu kupalar olsun, şampiyonluklar olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Faruk Ilgaz Tesisleri Burak Kızılhan Faruk Ilgaz Fenerbahçe Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title