Haberler

Fener Beklenen 11'i ile Sahaya Çıktı

Fenerbahçe, Sakatlıkları Bulunan Futbolcuların Maça Yetiştirilmesiyle Beklenen 11'i ile Beşiktaş Karşısına Çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in derbi mücadelesinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, sakatlıkları bulunan futbolcuların maça yetiştirilmesiyle beklenen 11'i ile sahadaki yerini aldı.

Sakatlıkları bulunan Emre ve Dia'nın dün akşamdan itibaren takıma katılmasının ardından, karın kasının sağ tarafındaki kısmi yırtık nedeniyle yoğun bir şekilde tedavi uygulanan Gökhan Gönül de karşılaşmaya yetiştirilerek kadroya dahil edildi.

Burnu kırılan Andre Santos ise özel maskeyle oynayarak takımını yalnız bırakmadı. Brezilyalı futbolcunun maskesi sarı ve lacivert renklerden oluştu.

Fenerbahçe'de kaleyi Volkan Demirel korurken, savunma dörtlüsü Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, orta alan Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Dia ve hücum hattı da Alex ve Niang'dan oluştu.

Sarı-lacivertli ekibin yedeklerinde yabancı futbolculardan Stoch ve Cristian yer alırken, kontenjan nedeniyle Güiza ve Bilica 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

Cezasını bu maçla birlikte tamamlayacak Caner'in yer almadığı kadroda, Uğur da bulunmadı.

-BAŞKAN AZİZ YILDIRIM TAKIM OTOBÜSÜYLE GELDİ-

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da protokol tribününden izledi.

Aziz Yıldırım ve beraberindeki bazı yöneticiler takımı Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden Fiyapı İnönü Stadı'na taşıyan otobüste yer aldı.

Karşılaşmayı Fenerbahçeli yöneticiler Nihat Özdemir, Ali Koç, Cihan Kamer, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Serhat Çeçen, Hakan Dinçay ve Ünal Uzun da stattan izledi.

-FENERBAHÇE COŞKUYLA UĞURLANDI-

Fenerbahçe kafilesi, taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla Fiyapı İnönü Stadı'na uğurlandı.

Samandıra'daki tesislerin önüne gelen sarı-lacivertli taraftarlar takımın çıkışında meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak derbi öncesi futbolculara moral verdi.

Sarı-lacivertli takımın kafilesi güvenlik önlemleri altında stada ulaşırken, polis takımın stada girdiği noktada da yoğun güvenlik uygulaması yaptı.

Fenerbahçe kafilesi karşılaşmanın başlamasına 1,5 saat kala stada ulaştı.

Bu arada, başkan Aziz Yıldırım, seremoninin ardından maçın başlamasına bir dakika kala protokol tribünündeki yerini alarak, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli ile yönetici Erdoğan Toprak'ın arasında oturdu.

-NOTLAR-

-Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunma oyuncusu Yobo, ilk kez Beşiktaş derbisine çıkmanın heyecanını yaşadı. Yobo, sezonun ilk yarısında Kadıköy'deki maçta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almamıştı.

-Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya çıktıklarında sarı-lacivertli taraftarlar futbolcuları bulundukları tribüne çağırınca, takım toplanarak reklam panolarına kadar gidip taraftarları selamladı.

-Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, siyah-beyazlı ekibin UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev karşısında aldığı farklı mağlubiyetin derbiyi onlar açısından kurtuluş maçı haline getirdiğini, bu durumun istemedikleri bir sonuç olduğunu ifade etti.

Kocaman, sakatlıkları bulunan futbolcuların az da olsa sorunları devam ederek kadroda yer aldıklarını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title