Haberler

FB'de "Son Hafta 3 Galibiyet" Sesleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Moldova'nın Sheriff Takımıyla Yarın Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Tamamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Moldova'nın Sheriff takımıyla yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, bu maç için son çalışmalarını Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yaptı. İlk 15 dakikası basına açık olan ve 1,5 saat süren antrenman öncesi Daum, sahada oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından antrenör Roland Koch, motivasyon konuşmasını yaparken, tüm oyucular bir ağızdan ve yüksek sesle ''Son hafta 3 galibiyet'' diye slogan attı.

Koşu, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenmanda, futbolcular daha sonra dar alanda çift kale maç yaptı. Duran top ve kanat organizasyonları sonrasında taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Antrenmanda Kazım ve Önder, kendilerine verilen program dahilinde çalışırken, Emre, önce sahada, ardından da salonda bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte çalıştı. Deivid ise önce salonda, ardında sahada, Dolu Arslan ile birlikte yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanın ardından tesislerde kampa alındı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title