Haberler

Ertem Şener canlı yayında mültecilere demediğini bırakmadı: Defolun gidin hepiniz, nankörler

Güncelleme:

Ünlü futbol spikeri Ertem Şener, ülkemizdeki deprem bölgelerinden güvenli olmadığı gerekçesiyle Suriye'ye dönen mültecilerin yaptığı açıklamaları okurken adeta sinir krizi geçirdi. Şener, "Şimdi mi vatanınız oldu, çıkın gidin! Defolun gidin, nankörsünüz siz. Hepiniz birden gidin" gibi birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Ülkemizdeki deprem felaketinin ardından Spor Toto Süper Lig'e yeniden start verildi. Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 yendiği maçın ardından Beyaz TV'deki Beyaz Futbol programında depremle ilgili konular konuşuldu. Spiker Ertem Şener'in mültecilerle ilgili yaptığı çıkış dikkat çekti.

Ertem Şener canlı yayında mültecilere demediğini bırakmadı: Defolun hepiniz birden, nankörler

"HEPİNİZ DEFOLUN"

Ertem Şener canlı yayında, deprem bölgesinden Suriye'ye geri dönen Suriyeliler'in konuşmalarını okuduktan sonra kendinden geçti. Şener o anlarda zehir zemberek sözler savurdu.

İşte Ertem Şener'in o sözleri:

"3-5 tane Suriyeli çıkıp gidiyor 10 bin kişi toplanmışlar, diyorlar ki 'Kendimizi güvende hissetmiyoruz, sallanıyoruz vatanımıza dönüyoruz. Şimdi mi vatanınız oldu? Çıkın gidin, defolun gidin. Hepiniz birden gidin. Boşaltın gidin. Evlerinize bizim dışarda kalan halkımız girsin. Nankörsünüz siz ya, Türkçe de öğrenmişsiniz ya! Ahlaksızsınız siz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertem Şener Deprem Futbol Suriye Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

YİĞİT TÜRKALP:

savaştan kaçanlar depremdende hayli hayli kaçar.adamlar zevk sefa-sahillerde nargile keyfi ve üremekten başka bişey düşünmüyorki

240
22
yanıtYanıtla
vatan kon:

aynen bunları ülkeye sokan chpnin suçu hep,ne yaptıysa hiç iktidar olamayıp ama ülkeyi yöneten chp yüzünden oldu,

yanıt42
yanıt14
serdar cem:

Bu adam YUCE TURK MILLETININ ekser cogunlugunun dusuncesini yansitmis. Dogrulari soylemekten korkmayan gercek bir TURK VE MUSLUMAN evladi.

190
32
yanıtYanıtla
Sessizce Dinle:

Adam halkın sesi olmuş, helal olsun. Bu misafirlik çok uzadı artık!

187
18
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Ertem bey suriyelilerin icindede maalesef cürükler cikiyor ,bizde yokmu var.Biz hepsini bir kismi kötü diye suclayamayiz dinimizde irk ayrimini yasaklamistir.Her suriyelide kötü insanlar degildir.Hee bizim icimizde olan sözde türkleride atalim.

42
160
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

50% uzeri bozuksa ve mevcut toplumumuzu olumsuz etkiliyorsa kimse savunamaz..

yanıt27
yanıt4
Abdullah Sunay:

Suriyeli demisken birkac kelimede ben edim.simdi onlar olumden kacti eee haaliyle burda deprem olunca .baktilarki burdada olum var eee en azindan vatanimizda olek.simdimi akliniza geldi vatan sevgisi

182
13
yanıtYanıtla
er ak:

on milyon yakinda onbes milyon ithal vatandas... kim getirdi niye getirdi.. bu kadar nufus hangi ulkeye gitse yikilir. cok sevdiginiz musluman ulkeler kac tane almis..sayi 1 milyon olsaydi tolore edilebilirdi. bu is dis guclerin bir plani bence

168
22
yanıtYanıtla
zübükzade:

Sonunda hepiniz doğru yolu göreceksiniz ama iş işten gecti milyonlarcası ülkeyi talan ettiler

152
23
yanıtYanıtla
Mahfuz Demirtaş:

Oylar gidiyor a haber

118
42
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title