Haberler

Ersun Yanal: "Toplumsal Faydanın Gözetildiği İşler Yapılmalı"

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki spor alanlarını inceleyen Ersun Yanal, "Skor amaçlı olmayan, sonucunda toplumsal faydanın gözetildiği işler yapılmalı" önerisinde bulundu.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki spor alanlarını inceleyen Ersun Yanal, "Skor amaçlı olmayan, sonucunda toplumsal faydanın gözetildiği işler yapılmalı" önerisinde bulundu. Yanal'a 27 sırt numaralı, yeşil-beyaz renklerdeki Şehitkamil Belediyespor Kulübü forması hediye edildi.

Şehitkamil ilçesinde "Futbola Dair Her Şey" adlı söyleşiye katılmak üzere Gaziantep'e gelen başarılı teknik adam Ersun Yanal, Şehitkamil Belediyesinin spor alanında yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte spor alanında yapılan çalışmaları uygulama alanlarında gören tecrübeli teknik adam, gençlik kampı, Alleben Yüzme Havuzları ve Futbol Sahalarında sporcu gruplarını ziyaret etti. Spor okulunun faaliyetleri ve katılımcı sayıları ile ilgi bilgiler alan Yanal, Şehitkamil Belediyesinin gerek tesisleşme gerek spor eğitimi adına sürdürülebilir spor projelerini hayat geçirmiş olmasında dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

"Yatırımlar beni çok mutlu etti"

Türk futbolunun yetiştirdiği önemli teknik adamlardan Ersun Yanal, tesisler ve spor yatırımları ile ilgili değerlendirmesinde ise ilçede gençlik ve spor alanında yapılan yatırımların kendisini çok mutlu olduğunu ifade etti. Yatırımların skor amaçlı olmadan toplumsal fayda gözetilerek yapılması gerektiğini vurgulayan Yanal, "Gaziantep'te Şehitkamil Belediyesi'nin misafiri olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir diğer mutluluk nedenim ise belediyemizin gençlik ve spor alanında yapmış olduğu büyük yatırımlar. Spor alanında yürütülen bilgileri aldığımda meraklanmıştım, Sayın Belediye Başkanımız gerçekten bizleri şaşırtacak düzeyde projeleri hayata geçirmiş. Farklı branşlarda binlerce çocuğumuzun ve gencimizin spor faaliyetleri ilgileniyor olması çok değerli. Katıldığımız söyleşilerde yerel yönetimleri bu faaliyetleri yapılmasını öneriyordum. Bu gün Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarını gördükten sonra tek önerim çalışmaların daha da artması yönünde olacak. Spor alanında yapılan çalışmalardan verim almak için dikey değil yatay bir büyüme gerekli. Skor amaçlı olmayan sonucunda toplumsal faydanın gözetildiği işler yapılmalı. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nu ve değerli ekibini gönülden tebrik ediyor. Bu örnek çalışmaların ülkemiz genelinde yaygınlaşmasını temenni ediyorum" dedi.

Fadıloğlu: "Tüm çabamız sağlıklı ve mutlu çocuklar"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, Ersun Yanal'ı kentte ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Kendileri sporcularımıza çok değerli bilgiler aktardılar. Spor alanında yürüttüğümüz çalışmaları değerli hocamızla birlikte ziyaret ettik. Tüm çabamız çocuklarımızın, gençlerimizin daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmeleri için. Bu konuda katkısı olan, emek veren tüm hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Değerli hocamıza bizleri onurlandırdığı için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Tesisleri'ne gerçekleştirilen ziyaret esnasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türk sporuna olan katkılarında dolayı tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'a teşekkür plaketi verildi. Yanal'a ayrıca 27 sırt numaralı yeşil-beyazlı takımın forması armağan edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şehitkamil Belediyespor Ersun Yanal Gaziantep Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

title