Haberler

    Ersun Yanal: Farklı Bir Boyuta Geçeceğiz...

    Bordo mavili teknik adam, hedeflerinin grubu lider bitirmek olduğunu açıkladı.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından maçı yorumladı.

    Güzel bir oyunla zafere ulaştıklarını düşünen Yanal, maçtan sonra verdiği demeçte, "Oyunu bırakmayıp, asılan yaptıklarını geliştiren bi takım olmamız lazım. 1-0'lık bir skorla kazansak takıma bir şey katmayan bir galibiyet olurdu. Oyun içinde oluşturduğumuz karakteri son 10 dakikadaki oyunla kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. 1-1'lik skordan sonra oyunu bırakmadılar. Maçın her dakikasını iyi oynayan bir takım olmamız lazım. Bunun için uğraşmalıyız." dedi.

    Legia Varşova maçının önemine değinerek, "Son maçı kazanırsak lider çıkıyoruz. İkinci turdaki avantajı elde etmek istiyoruz. Galibiyet için oynayacağız. Ülke puanı için de güzel bir sonuç oldu. Önümüzdeki yıllar için avantaj. Ancak takım olarak Legia Varşova maçına kadar farklı bir boyuta geçmemiz gerekiyor. Bizi izleyenleri tatmin eden bir takım haline gelmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

    UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Metalist Kharkiv Trabzonspor Ersun Yanal Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    TRABZONSPORLU:

    helel olsun hocam değeri bilmeyipte gönderen azizeler kahrolsunlar ama bir yandanda teşekkür edesimde gelmiyor değil yani anlayanaaaa

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title