Haberler

Galatasaray'ın Efsanesi Ergün Penbe Kozlu Belediyespor'da

Güncelleme:

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, Kozlu Belediyespor'da teknik danışmanlık görevine getirildi.

Zonguldak'ta futbol hayatına atılan, Galatasaray ve Milli Takım'da uzun yıllar profesyonel futbol oynayan Ergün Penbe, Kozlu Belediye spor'da teknik danışman olarak göreve başladı.

BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARET ETTİ

Kozlu Belediye Başkanı ve Kozlu Belediye spor Kulüp Başkanı Ertan Şahin'in girişimi ve çabalarıyla Kozlu Belediye spor'da teknik danışman olarak göreve başlayan Ergün Penbe, göreve başladıktan sonra Şahin'i makamında ziyaret etti.



TEK HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Bölgesel Amatör Lig Kulüplerinden Kozlu Belediye spor'a, şampiyonluk ve 3. Lig yolunda büyük katkı sağlayacağına inanılan Penbe, "Şampiyonluk adına elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.



"ZONGULDAK'IN EVLADIYLA ANLAŞTIK"

Şahin ise yaptığı konuşmada, "Kozlu Belediye spor'un şampiyonluk yolunda teknik kadrosunu güçlendirmek, takımımızın daha başarılı olması, oyuncuların motivasyonunun arttırılması, üst düzeyde bir takım anlayışı ile çalışmak adına, Galatasaray Kulübü'nde uzun yıllar başarılara imza atmış, UEFA'da altın kadrolarda yer almış, Pro A sınıfı teknik direktörlük belgesine sahip, üst seviye teknik spor adamı, Zonguldak'ın evladı Ergün Penbe ile teknik danışman olarak anlaştık. Kozlu Belediyespor'u bundan sonra şampiyonluk beklemektedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kozlu Belediyespor Galatasaray Ergün Penbe Zonguldak Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500

Yorumlar (7)

almanyali Mobil-IOS:

Efendiligi biir nummara sevdigim bir kisilik basararisi icin dua edecegim

23
0
yanıtYanıtla
yeniçeri:

Türk futbolunun centilmen zarif adamı taraflı tarafsız herkesin sevdiği adam başarılar.

22
0
yanıtYanıtla
arteMobil-ANDROID:

basarilar efsane

20
0
yanıtYanıtla
cccmobilWeb@haberler.com:

Basarilar diliyorum ergun abi hayirlisi olsun efendiligin yeter abi

12
0
yanıtYanıtla
çaycumalı:

bu adam her haliyle takdireşayan birisi

9
0
yanıtYanıtla
SERKAN:

ADAM GİBİ ADAMM BAŞARILAR

6
0
yanıtYanıtla
fuatavnimobilWeb@haberler.com:

Çok mütevazi ve kişilikli bir adam Ergün abimiz

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title