Haberler

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a gözdağı: Delikanlıysan gel, buradayım

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, derbinin ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar yaptı. Ali Koç'a seslenen Dursun Özbek, "Bu şımarıklık, bu hukuk tanımazlık...Burada ağza alınmayacak küfürler etmişler. Darp etmesinin video kayıtları var. Darp ettiği burada çalışan sahadaki görevli arkadaşım. Eğer şu kadar cesaretin varsa gel, buradayım. Şu kadar delikanlılığın varsa gel, buradayım" dedi.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylarla ilgili çok sert konuştu. Özbek, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un maçta olmadığını, sonradan stada geldiğini belirtti.

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:

"OLAYLARI DUYUNCA GERİ GELDİM"

"Bugün bir maç oynandı, bitti. Her iki takımın taraftarı da stattan ayrıldı. Ben de ayrıldım. Sonra olayları duyunca geri geldim. Ali Koç'un 40-50 kişiyle buraya gelip, burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak küfürler etmesi kabul edilebilir bir şey değil.

"KİM DESTEKLİYOR SENİ?"

Sözde polis koruması altındayız. Maç başladığından bitene kadar polis koruması altındayız. Ali Koç bu cesareti nereden alıyor? Lig başladığından beri, 'Hakemleri tartaklayın, hakemlere tokat atın, hakemlerin peşine düşün.' diyen bu zat belli bir güruhla gelip buraya insanları tartar ama haddini nereden, kimden alıyorsun? Kim destekliyor seni?

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a gözdağı: Delikanlıysan gel, buradayım

"BU PROVOKASYON NEDEN?"

Buradan devlete sesleniyorum. İçişleri Bakanı'na, Emniyet Müdürü'ne sesleniyorum. Polisler nerede? Polis nezaretinde içeriye girip sahaya çıkmasındaki maksadı ne? Bu provokasyon neden? Neticede bir maç oynadık. Bizim için şampiyonluk maçı. Hiç merak etmesin. Ben haber aldım geldim. Bu vandalizmin Türkiye futbolu açısından kabul edilebilir bir tarafı yok.

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a gözdağı: Delikanlıysan gel, buradayım

"DELİKANLIYSAN GEL, BURADAYIM"

Şimdi ben geldim. Eğer yüreğin yetiyorsa gel buradayım, bekliyorum seni. Devletin artık bunun hesabını sorması lazım. Polisin, Adalet Bakanı'nın, İçişleri Bakanı'nın bu işe müdahale etmesi lazım. Bu şımarıklık, bu hukuk tanımazlık...Burada ağza alınmayacak küfürler etmişler. Darp etmesinin video kayıtları var. Darp ettiği burada çalışan sahadaki görevli arkadaşım. Eğer şu kadar cesaretin varsa gel, buradayım. Şu kadar delikanlılığın varsa gel, buradayım."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dursun Özbek Dursun Özbek Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Futbol Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (32)

Köksal Çelik:

KLASİK KAOSBAHÇE ŞAŞIRTMADI

210
98
yanıtYanıtla
JY:

Köksal çelik ; C . ANNAIN ANNINA KADAR YOLUN VAR. KOYDUK MU KOYDUK. :)

yanıt58
yanıt217
Doğru Söz:

Korkak Dursun, Koç un karşısına çıkamaz. Takımı gibi cesur değil.

yanıt3
yanıt1
YİĞİT TÜRKALP:

klasik m.l köksal.sende şaşırtmadın.

yanıt2
yanıt0
Cenk Muzuri:

Hadi ordan ) Adam 50 defa gel tv de çıkalım. gtartışalım dedi. Kabul etmedin. Şimdi mi delikanlılık aklına geldi ?

208
68
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

TV ye gelmez arkadan konuşmayı seviyor :)

yanıt131
yanıt32
Hakan Ak:

Boş adam ali koç niye geldi stada niye izin vermediniz oyuncuların sahaya çıkmasına sevinmesine

69
40
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

ama bayrak dikmeye izin veriliyor

yanıt0
yanıt0
POYRAZ GÜN:

Kulüp başkanlarında seviye yerlerde sürünüyor. Futbolcuları ve seyirciyi sürekli tahrik ediyorlar. Ondan sonra da saha olayları, hakeme saldırmalar, futbolcu dövmeye kalkmalar... Hiçbir kulübü ayırmadan söylüyorum. Bu şartlarda ülke futbolu nasıl gelişsin ki?

71
3
yanıtYanıtla
POYRAZ GÜN:

Her iki kulüp başkanından maç sonu açıklamalar: Dursun Özbek, basın toplantısında Ali Koç'a meydan okuyor: "Delikanlıysan gel, buradayım." Ali Koç altta kalır mı hiç: Şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Ne kadar centilmenler değil mi? Ah rahmetli Süleyman Seba ah! Senin ne kadar asil, beyefendi, centilmen bir insan olduğun her geçen gün daha iyi anlaşılıyor.

yanıt1
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title