Haberler

Diyarbakırspor statüyü bekliyor

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Futbol Liginde haziran ayının ilk haftasında başlaması beklenen 2020-2021 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Diyarbakırspor, kadrosunu tamamlamak için ligin statüsünün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilan edilmesini bekliyor.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde haziran ayının ilk haftasında başlaması beklenen 2020-2021 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Diyarbakırspor, kadrosunu tamamlamak için ligin statüsünün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilan edilmesini bekliyor.

Çalışmalarına 31 futbolcu ile devam ettiklerini belirten teknik direktör Seyithan Özdaş, iki aydan fazla bir süredir çalıştıklarını söyledi. Özdaş, "Antalya'da verimli bir kamp süreci geçirdik. Diyarbakır dönüşünde de hem idman hem özel maçlar yaparak gücümüzü test ediyoruz. Şimdiye kadar 15 maç yaptık ve takımımız gün geçtikçe form tutuyor. Kadromuzu netleştirmek için ligin statüsünün netleşmesini bekliyoruz. Federasyondan gelecek açıklamaya göre birkaç hamlemiz daha olabilir" dedi.

"Ekonomik fedakarlık yapılıyor"

Türk futbolunun zorlu bir dönemden geçtiğine de dikkat çeken Özdaş, kulüplerin ekonomik darboğaz yaşadığı bir dönemde Diyarbakırspor yönetiminin büyük bir özveri ortaya koyduğunu ifa etti. Özdaş, "Başkanımız elinden geleni yapıyor. Şimdiye kadar bize ve takıma maddi sorun yaşatılmadı. Lig başlamadığı halde ekonomik anlamda yapılan bir çaba ve emek var. Türk futbolunun pandemiden dolayı gelirlerden mahrum olduğu bu dönemde bunları anlamlı buluyoruz. Bize düşen çok çalışıp başarılı olmak. Takımdaki herkes taşıdığı sorumluluğun farkındadır. Taraftarlarımız bize inansın güvensin. Bu işi beraber başaracağız" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakırspor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title