Haberler

    Derbide Kazanan Çıkmadı: 1-1

    Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti.

    Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta önce 10, uzatmalarda da 9 kişi kalmasına rağmen bir puanı kurtardı.

    Goller karşılıklı

    Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başlarken Fenerbahçe organize hücumlarla, Beşiktaş da savunmadan atılan uzun paslarla pozisyon üretti.

    9. dakikada savunmadan atılan uzun pasla tüm rakip sahayı tek başına geçen Almeida'nın sol çaprazdan şutu ters taraftan auta çıktı. Almeida mutlak golü kaçırdı.

    17. dakikada Caner'in soldan kullandığı kornerde top sağ çaprazdaki Gökhan'a geldi. Gökhan'ın çok sert şutu savunmadan sekip kornere çıktı. Atağın devamında Kuyt'ın sağdan yerden ortasında arka direkte Sow'un sert şutu Atiba'dan döndü.

    1 - 1

    3

    İsabetli şut

    4

    6

    İsabetsiz şut

    15

    6

    Korner

    7

    20

    Faul

    21

    3

    Sarı kart

    3

    2

    Kırmızı kart

    0

    %46

    Topla oynama

    %54

    20. dakikada sağ kanattan hızlı çıkan Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin ortasını savunma son anda kornere gönderdi. Gökhan'ın sağdan kullandığı kornerde savunmasına yardım eden Sow topu uzaklaştırdı.

    24. dakikada Kuyt'ın nefis pasıyla sol çaprazdan çok rahat şekilde ceza sahasına giren Sow, Tolga'nın bacakları arasından topu ağlara gönderdi: 0-1

    32. dakikada Caner, yaklaşık 30 metreden serbest vuruştan kaleyi düşündü. Tolga'nın son anda çeldiği şutun ardından pozisyona giren Emenike için ofsayt bayrağı kalktı.

    33. dakikada Olcay'ın sağdan ortasında Almeida'dan seken topa Motta sol çaprazdan sert vurdu. Top ters taraftan az farkla auta çıktı.

    44. dakikada sol çaprazdan ceza sahasında kaleyi karşısına alan Almeida yerden sert ortaladı. Boşta kalan topa kimse dokunamadı. Pozisyonun devamunda Veli'nin ceza sahası dışından çok sert şutu direkten döndü. Sol çaprazda dönen topu kapan Motta'nın şutunda ise top ağlarla buluştu: 1-1

    Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

    BEŞİKTAŞ ÖNCE 10 SONRA 9 KİŞİ!

    İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Ramon Motta'nın atılmasıyla büyük şok yaşadı ve son yarım saatte sahada 10 kişi kaldı. Uzatma dakikalarında da İsmail ikinci sarı kartla oyundan atıldı.

    49. dakikada Oğuzhan'ın nefis pasında soldan ceza sahasına giren Olcay tam şutunu çekecekken Meireles pozisyonunu bozdu. Olcay topu ıskaladı.

    58'

    Sağ kanatta Emenike'yi düşürüp ikinci sarı kartını gören Ramon Motta, Beşiktaş'ı sahada 10 kişi bıraktı!

    54. dakikada Caner'in soldan ortasında kale önünde Mehmet Topal bomboş pozisyonda istediği vuruşu yapamadı.

    58. dakikada Emenike'yi düşürüp ikinci sarı kartını gören Ramon Motta, Beşiktaş'ı sahada 10 kişi bıraktı!

    61. dakikada Caner'in soldan kullandığı kornerde Kadlec'in kafa vuruşu üstten auta çıktı. 68'de ise Meireles'in savunma arkasına uzun pasında Sow sol çaprazdan gelişine vurmak istedi. Top kaleye paralel gitti. Emenike de topa yetişemedi.

    73. dakikada Caner'in sağdan kullandığı serbest vuruştan ortasında Meireles'in ceza sahası dışından gelişine şutu üstten auta çıktı.

    75. dakikada sağ kanattan çalımlarla son çizgiye inen Alper'in ortasında Sow'dan önce savunma topu kornere gönderdi. Paslaşılarak kullanılan kornerde Gökhan'dan pası alan Alper'in gelişine plase şutu üst direği sıyırarak dışarıya çıktı.

    78. dakikada Oğuzhan'ın soldan kullandığı kornerde Volkan son anda topu yumrukla uzaklaştırdı. Jones golle burun burunaydı. 80. dakikada Caner'in sağdan ortasında Bruno Alves'in kafa vuruşu Tolga'da kaldı.

    84. dakikada Jones'un pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Mustafa Pektemek'in şutunu Volkan kornere çeldi.

    86. dakikada Dany hakem atışında iki kez topla oynayınca hakem çift vuruş kararı verdi. Bu karara büyük tepki gelirken Fenerbahçeli oyuncular da kazanılan çift vuruşta topu auta gönderdi ve alkış aldı.

    90+1'de Fenerbahçe atağında ceza sahası içerinde önce Emenike ardından Kuyt kaleyi yokladı. Tolga iki şuta da geçit vermedi.

    90+3'te topu kaptırdıktan sonra Gökhan'ı düşüren İsmail Köybaşı ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Beşiktaş son atakta 9 kişi savunma yaptı. Gol gelmeyince maç 1-1 sona erdi.

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Slaven Bilic

    Performans: 6/10

    1-0 geriden gelip oyunu tuttu ve golü buldu. Uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen kafa kafaya mücadele etti. Biraz şansla galip de gelebilirlerdi.

    Ersun Yanal

    Performans: 5/10

    Baştan sona maçın hakimiydiler ancak çok az pozisyon ürettiler. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra skoru bulup galip gelmeleri gerekirdi. Şampiyonluğu ertelemiş oldu.

    Caner ve Emenike kapıştı Saha içerisinde Emenike ve Caner tartışma yaşadı. İkiliyi önce Kuyt ardından da Volkan ayırdı ve sakinleştirdi.

    Beşiktaş'ta üç cezalı Beşiktaş'ta sarı kart gören Jones ve Veli dışında kırmızı kart gören Motta da Sivasspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

    Kanarya'nın 1 puanı kaldı Fenerbahçe ligde kalan maçlarda 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Ramon Motta Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

    Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

    Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

    Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title