Haberler

Yardım organizasyonuna katılan Adnan Polat, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Nef Stadyumu'ndaki yardım organizasyonunu ziyaret eden eski başkan Adnan Polat, konuşmasını yaptığı sırada duygularına hakim olamadı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, eski başkanlardan Adnan Polat ve sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı futbolcuları sarı-kırmızılı kulübün "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından düzenlediği yardım organizasyonunu ziyaret etti.

TORREIRA YARDIM ETTİ

Nef Stadı'nda yer alan otoparkta kurulan yardım alanını gezerek çalışmaları inceleyen Özbek ve Polat, gönüllü çalışanlarla bir araya geldi. Uruguaylı futbolcu Torreira ise yardım kolilerinin doldurulmasına yardımcı oldu.

Yardım organizasyonuna katılan Adnan Polat, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Adnan Polat ise şu açıklamayı yaptı: "Türk milletinin başı sağ olsun. Dursun başkana, Galatasaray yönetimine, burada emek veren herkese bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Bu acı günde oradaki kardeşlerimizi yalnız bırakmıyorlar. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Holding olarak şunu gözledik, vatandaşlarımızın hepsi gıda, yiyecek, içecek gönderiliyor ama teknik malzemeye de ihtiyaç var. Bu anlamda Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği olarak 300 tane teknik adamı o bölgeye gönderdik. Orada çalışmayan, kopan kablolara yardım ediyorlar. Şu anda deprem bölgesinde çalışıyorlar. 50 tane konteyner ev gönderiyoruz. 100 tane de şu an Macaristan'da hazırlıyoruz, onlar da gelecek. Tuvalet ihtiyacı var. Mobil tuvalet ile ilgili çalışmalarımız var. Macar devletine ve halkına da teşekkür ediyorum. Onlar da ciddi anlamda yardım ediyorlar. Yunanistan'a teşekkür ediyorum. Ciddi olarak yardım ediyorlar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adnan Polat Galatasaray Hakim Nef Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Ersin Temel:

Güzel adammış içinde insanlık duygusu var mısırdaki esma ya öldu diye göz yaşı dökenler turkiyedeki 20 bin vatandaşın ölümünü açıklarken ses titremesi bile olmuyor

55
33
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Allah senden razı olsun Başkanım sana saygı ve sevgilerimizi iletiriz sağol varol ömrün sağlıklı vede mutlu uzun olsun inşallah !

55
0
yanıtYanıtla
Ara Dan:

Helal olsun başkan sana.Bu zor günlerden siyasi çıkar sağlamaya çalışan ruhsuzlar aklını başına alır inşallah.

47
1
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Guzel Adam, Allah razi olsun.

26
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Eeeeeeeeey Galatasaray bir futbolcu için elin adamına tam 20 milyon dolar verdiniz . Depremzedeler için sadece 1 milyon dolar niye vermiyorsunuz !!! Öyle göstermelik koli taşımayla olmaz bu işler . Taşın altına gerçekten elinizi koyarsanız ondan sonra görürüm ben sizi ...

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title