Haberler

Denizlispor'da Tki Tavşanlı Linyitspor Hazırlıkları

Teknik direktör Şimşek: "3 haftadır devam eden deplasman yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz"

PTT 1. Lig'de cumartesi günü deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, "3 haftalık deplasman yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Şimşek, Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda sergiledikleri güzel futbolu TKİ Tanşanlı Linyitspor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Takımına çok güvendiğini kaydeden Şimşek, şöyle konuştu:

"Sahamızda oynadığımız maçlarda üzerimizde biraz stres oluyor. Oyuncularımızın kazanma azmini çok takdir ediyorum. Bir de şu gerçek varki son 3 hafta kendi sahamızda ligin zirvesinde olan takımlarla karşılaştık. Kendi sahamızda kazanıp, rahatlamak istiyoruz. Deplasmanda oynadığımız futbolu kendi sahamızda da sergilemeye çalışıyoruz. Son 3 haftada deplasmandaki maçlarımızı kazanarak 9 puan topladık. 3 haftadır devam eden deplasman yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz."

Şimşek, yollarını ayırdıkları Arif İsayev ve Bajram Fetai ile çalışmak istediklerini ancak sakatlıkları nedeniyle bu oyuncularla vedalaştıklarını söyledi.

Öte yandan antrenmanı ziyaret eden Denizlispor taraftarı, teknik heyete ve futbolculara tatlı ikram etti. Denizlispor'da cezalı Bülent Ertuğrul ile Ömer Kandemir TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı forma giyemeyecek. - Denizli

Kaynak: AA / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Haluk Ulusoy Yusuf Şimşek Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title