Haberler

    Beşiktaş'a Şok, Demba Ba'nın Sakatlığı Kalıcı

    Güncelleme:

    "Kronik sakatlığı var" denilen Senegalli oyuncu Demba Ba, kariyerini erken noktalayabilir. Oyuncu, bu konudaki sorulardan rahatsız olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

    Beşiktaş Yönetimi’nin transfer etmek için haftalardır uğraştığı Demba Ba’nın sol dizinden sakatlanması, akıllara “Kronik sakatlık” sorununu dile getirdi.

    Sol dizindeki kırık nedeniyle iki farklı bölgeden ameliyat olan Senegalli oyuncu, Arsenal maçındaki aşırı zorlanma nedeniyle yine sol dizinden sakatlandı. Bundan dolayı golcünün bir süre dinlendirilmesine karar verildi.

    Sezon öncesindeki sağlık kontrollerinde, kıkırdak problemine rağmen bunun önemli bir durum olmadığını belirten kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın sağlam raporu verdiği Demba Ba’nın, kariyerinin de tehlikede olduğu ortaya çıktı. Kronik sakatlığı nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyecek olan Senegalli oyuncunun, ekstra antrenmanlar yaparak sol diz kaslarını güçlendirmemesi halinde, futbola beklenenden daha erken veda edebileceği iddia edildi.

    Çekince vardı


    Beşiktaş Başkanı da, iki ay önce bir televizyon kanalına, “Demba Ba’nın kronik sakatlığı var” diyerek çekincesini dile getirmişti.

    Demba’nın bu kronik sakatlığı daha önce de İngiliz ve Fransız basınında sürekli olarak gündeme gelmişti. Bu durumdan rahatsız olduğunu her fırsatta dile getiren Senegalli oyuncu ise geçmişte, “Ben bunların konuşulmasından çok rahatsız oluyorum. Beni bu konuda eleştirenler İngiltere’de oynadığım maç sayısına baksın” ifadelerini kullanmıştı. Siyah - beyazlı oyuncu, Türk basınının bu konuyla ilgili İngiltere kampında sorduğu bir soruya ise “Sağ diz mi, sol diz mi?” diye esprili yanıt vermişti.

    Arsenal hazırlıkları sırasında bir antrenman kaçıran Demba Ba’nın, ailevi sorunlar nedeniyle Londra’ya gittiği araştırılmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ertuğrul Karanlık Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

    Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Bakmadan Geçme

    LOVE BOMBİNG NEDİR? Love bombing ne anlama gelir, ne demek? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne? Anneler Günü hediye önerileri #128144 2024 Anneler Günü en kolay el yapımı hediye fikirleri neler? PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? Passolig neden girilmiyor, çöktü mü? #9917 Abant gölü nerede? Abant gölü hangi şehirde, hangi ilde? Abant gölü tabiat parkı konumu!
    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title