Haberler

Demba Ba, Çin'de Attığı Golden Sonra Secdeye Gitmedi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde attığı gollerden sonra secdeye giden Demba Ba, Çin'de kaydettiği ilk gol sonrasında secdeye gitmedi, gol sevincini arkadaşlarıyla yaşadı.

Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai Shenhua'nın 13 milyon avro karşılığında Beşiktaş'tan transfer ettiği Senegalli forvet Demba Ba, yeni takımıyla ilk golünü kaydetti.

Demba Ba'nın yanı sıra Avustralyalı golcü Tim Cahill, Yunan stoper Avraam Papadopoulos ve Malili orta saha oyuncusu Muhammed Sissoko'yu kadrosunda barındıran Shanghai Shenhua, ligin 19. haftasında, liderlik koltuğunda oturan Beijing Guoan'ı konuk etti.

İKİNCİ MAÇINDA GOLÜ BULDU

Ev sahibi ekip, Wang Yun'un 40 ve Cahill'in 57. dakikadaki golleriyle 2-0 öne geçti. 82 dakika sahada kaldığı ilk maçında skor üretemeyen 30 yaşındaki Ba, 69. dakikada Shanghai Shenhua formasıyla ilk golünü attı.

Karşılaşmayı 3-1 kazanan Shanghai Shenhua, puanını 26'ya yükselterek lider Beijing Guoan ile arasındaki farkı 13'e indirdi.

DEMBA BA SECDEYE GİTMEDİ

Öte yandan Türkiye'de oynadığı dönemde attığı gollerden sonra secdeye giden Senegalli futbolcunun, Shanghai Shenhua maçındaki golünden sonra secdeye gitmemesi dikkat çekti. Demba Ba'nın bu hareketinin, bu dönemde Çin'in Uygur Türkleri'ne uyguladığı zulümle ilişkilendirilerek baskı altında kalmak istememesi olarak yorumlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Shanghai Shenhua Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

500

Yorumlar (68)

HEWAL 21Mobil-IOS:

Buda türkler gibi dönek ve kalleş çıktı.

3
14
yanıtYanıtla
Siptar:

Nekadar ciddi müslüman olduğunu görüyoruz her sakalliyi dedenzannetme hesabi

7
10
yanıtYanıtla
cfc:

belkide kıbleyi bulamamıştır

9
1
yanıtYanıtla
SaçmaMobil-IOS:

Geçin bu bakış açılarını aşın kendinizi ya böyle haber mi olur. TR de Müslüman tabi kapanır tepki almaz adamın Ekmeğini siz mi veriyorsunuz. Edep edep

7
2
yanıtYanıtla
muro:

Türkiyede evi gibi davranıyordu içten ve candan orada ise misafir belki tutsak belkide mecburiyet siz artık anlayın aradaki farkı

8
1
yanıtYanıtla
Erkan:

Yusuf yusuf olmuş olabiler

5
4
yanıtYanıtla
tanju:

GİDERSE ÇİN ONA YASAKLAR. . SECDEYE GİTMEYİ. . PİSLİKLER NAMAZ BİLE KILDIMIYORLAR İNSANLARA. . . HERYER TÜRKİYE DEGİL ÖZGÜRCE YAŞA. . . AMA BİZİM İNSANIMIZ ANLAMAZ O BAŞKA

9
0
yanıtYanıtla
yücel:

Eee adam çakal baktıki Türkiye de sahte müslümanlıkla işler yürüyor ona göre davrandı gitti

7
2
yanıtYanıtla
BeyhanMobil-IOS:

Sikar biraz turkiye gibi ulke dunyada yok daha nasil demokrosi

8
0
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Çevir kazı yanmasın

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title