Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükekşi'nin istifasını istedi

Güncelleme:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bugün Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali, futbolcuların ısınmaya Atatürk tişörtüyle çıkmak istemesi nedeniyle iptal edildi. Kriz yaratan olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TFF Başkanı Büyükekşi'nin istifasını istediği iddia edildi.

Suudi Arabistan'ındaki Süper Kupa finalinin iptali sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifasını istediği öne sürüldü.

Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanması planlanan Fenerbahçe- Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali iptal oldu. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle bu karar alındı.

ERDOĞAN, BÜYÜKEKŞİ'NİN İSTİFASINI İSTEDİ İDDİASI

Skandal sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifasını istediği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TFF Başkanı Büyükekşi'nin istifasını istediği iddiasıTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi

TFF VE KULÜPLERDEN ORTAK AÇIKLAMA: MAÇ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Suudi Arabistan'da oynanmasına dakikalar kala iptal edilen Süper Kupa maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden ortak bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Kamuoyuna duyurulur, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45'te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa'nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe 3.Sayfa Politika Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Martin Sikertel:

Aha günah keçisi bulundu yine.

180
60
yanıtYanıtla
m cinar:

PARA UGRUNA TÜRKIYEYI REZIL ETTI,ISTIFA EN IYI CÖZÜM

226
12
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Istifa et artik be adam. Kimse istemiyor seni. Bu kadar yuzsuz olma.

215
13
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Tebrikler memleketi kurtardık. Yarın cinayet, tecavüz ve hırsızlık haberleri ile hayatımıza devam edebiliriz.

106
77
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Eger boyle bir sey varsa helal olsun reise. Bu organizasyonsuzluk. Turkiyeyi kucuk dusurmektir. Bas sorumlusu da bu adamdir. Turkiye'nin 100. yilinda Ataturk'e ve Turk milletine yapilan bu olayi kimse unutmayacaktir.

128
41
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Geç bile kalındı, Mehmet büyükekşi istifaaaaaa

130
5
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

Gün aydın reis..

103
29
yanıtYanıtla
Vatandaş:

ATATÜRK yine galip geldi.

93
32
yanıtYanıtla
Mustafa Ozturk:

Rezalet Türk futbolunu tarumar eden adam derhal istifa etmeli sen nasıl başkan oldun. TFF bir temizlik operasyonundan geçirilmeli

78
2
yanıtYanıtla
HainKOXPER :

sen git manavda çalış orda iyi elma satarsın

65
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title