Haberler

Bursaspor takımı, Diyarbekirsporlu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladı

Güncelleme:

Bursaspor-Diyarbekirspor maçında konuk ekipten Bünyamin Yürür'ün attığı golden sonra taraftara yaptığı hareket ortalığı karıştırdı. Yaşanan arbedede tekmeler havada uçuşurken hakem 5 futbolcuya kırmızı kart çıkarttı. Her iki takımın yedek oyuncuları saha içinde ve koridorda kavga ederken Bursasporlu futbolcuların Diyarbekirsporlu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladığı anlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

TFF 2'nci Ligde zor günler yaşayan Bursaspor, bugün 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda Diyarbekirspor'u ağırladı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı karşılaşmanın ilk yarısı, konuk ekipten Yasin'in 25'inci dakikada attığı gol ile 1-0 kapandı.

BÜNYAMİN'İN GOL SEVİNCİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Çekişmeli geçen ikinci yarıda Diyarbekirspor, 81'inci dakikada Bünyamin'in ayağından 2'nci golünü kazandı. Gol sonrası sevincini Bursaspor taraftarlarının bulunduğu tribüne doğru el ve kol işareti yaparak kutlayan Bünyamin ile Bursasporlu futbolcular arasında tartışma çıktı.

Bursaspor takımı, Diyarbekirsporlu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladı

SAHA İÇİNDE ARBEDE YAŞANDI

Taraftarların da tepki gösterdiği oyuncuyu, hakem Burak Taşkınsoy, sarı kart ile cezalandırdı. Maçın uzatma dakikalarında Bursasporlu Çağatay, Bünyamin'e sert müdahalede bulununca, oyuncular arasında tartışma çıktı. İki takım oyuncuları da tartışmaya katılınca, saha içinde arbede yaşandı. Mücadelenin hakemi Burak Taşkınsoy, 3'ü Diyarbekirspor oyuncusu olmak üzere 5 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Bursaspor takımı, Diyarbekirsporlu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladı

SOYUNMA ODASINA KADAR KOVALADILAR

Hakem, olayların durulması için karşılaşmayı durdururken, her iki takımın yedek oyuncuları da saha içinde ve koridorda kavga etti. Bursasporlu futbolcuların, Diyarbekirspor'lu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladıkları anlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

Bursaspor takımı, Diyarbekirsporlu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Kavga Maç Olay Güvenlik Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (21)

mardinli yiğit:

haftaya Van'a gelecekler.. sıkıntı yok..

102
93
yanıtYanıtla
Vetaran Voyna:

Ordaydik yine geliriz .

yanıt64
yanıt61
Metehan Çakıcı:

N'olacak? Hele bi söyle Van'da Türkiye'nin bi şehri Diyarbakır'da her yere gideriz !

yanıt60
yanıt51
tolga cem:

Bu ilin emniyet müdürü polisi nerede, bu büyük bir olay ve başka olaylara sebebiyet verebilir, insanlarımızı birbirine düşürmek isteyenler olabilir ama bunu engelleyecek devlet adamları olmalı, görevlerini yapmalı, yapmayana hesap sorulmalı. Bunu daha önce öngörebilen ve ona göre tedbir alan yöneticiler nerede?

52
7
yanıtYanıtla
Metehan Çakıcı:

O futbolcu görünümlü provokatörün yaptığı hareket normal mi? Ne ekerseniz onu biçersiniz tamam mı? İnsanları kışkırtıp kışkırtıp tepki gördüğünüzde mağdur edebiyatı yapmayı çok iyi biliyorsunuz !

yanıt14
yanıt11
Ahmet 21:

Bu Bursaspor yenildiği için içimdeki yağlarım eridi :)) Maçı kazandıkları için Tebrikler Diyarbekirspora. Bu arada bu takımın saldırganlıklarından ve hakaretlerinden dolayı TFF nin ağır ceza vermesi gerekiyor.

37
21
yanıtYanıtla
Metehan Çakıcı:

İşiniz gücünüz mikser gibi ortalığı karıştırıp mağdur edebiyatı yapmak ! Asıl TFF, Diyarbakırspor futbolcusu Bünyamin'e ağır ceza vermesi gerekiyor. Olayın başlangıcı Bünyamin'in provokatörce yaptığı hareket. Diyarbakırlı taraftarlara bozkurt işareti yapsan neler olur? Düşün...

yanıt13
yanıt20
BLACK LİON:

BARBAR BURSANIN LOLİPOPLARI

34
23
yanıtYanıtla
Abdullah Arslan:

Bu ülkede futbol yasaklasın. Ne lan bu... Hangi çağda yaşıyoruz belli değil...

47
6
yanıtYanıtla
Ahmet 21:

Aynen katılıyorum.

yanıt30
yanıt4
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title