Haberler
Güncelleme:

Bursaspor takımı, Diyarbekirsporlu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladı

Bursaspor-Diyarbekirspor maçında konuk ekipten Bünyamin Yürür'ün attığı golden sonra taraftara yaptığı hareket ortalığı karıştırdı. Yaşanan arbedede tekmeler havada uçuşurken hakem 5 futbolcuya kırmızı kart çıkarttı. Her iki takımın yedek oyuncuları saha içinde ve koridorda kavga ederken Bursasporlu futbolcuların Diyarbekirsporlu futbolcuyu soyunma odasına kadar kovaladığı anlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

mardinli yiğit:

haftaya Van'a gelecekler.. sıkıntı yok..

102
93
yanıtYanıtla
Vetaran Voyna:

Ordaydik yine geliriz .

yanıt64
yanıt61
Metehan Çakıcı:

N'olacak? Hele bi söyle Van'da Türkiye'nin bi şehri Diyarbakır'da her yere gideriz !

yanıt60
yanıt51
Metehan Çakıcı:

Haftaya Van'da ol Adanalı ülkücü olarak geleceğim bizzat seni ziyaret edeceğim yürekli ol adını soyadını adresini yazsana

yanıt30
yanıt44
tolga cem:

Bu ilin emniyet müdürü polisi nerede, bu büyük bir olay ve başka olaylara sebebiyet verebilir, insanlarımızı birbirine düşürmek isteyenler olabilir ama bunu engelleyecek devlet adamları olmalı, görevlerini yapmalı, yapmayana hesap sorulmalı. Bunu daha önce öngörebilen ve ona göre tedbir alan yöneticiler nerede?

52
7
yanıtYanıtla
Metehan Çakıcı:

O futbolcu görünümlü provokatörün yaptığı hareket normal mi? Ne ekerseniz onu biçersiniz tamam mı? İnsanları kışkırtıp kışkırtıp tepki gördüğünüzde mağdur edebiyatı yapmayı çok iyi biliyorsunuz !

yanıt14
yanıt11
Ahmet 21:

Bu Bursaspor yenildiği için içimdeki yağlarım eridi :)) Maçı kazandıkları için Tebrikler Diyarbekirspora. Bu arada bu takımın saldırganlıklarından ve hakaretlerinden dolayı TFF nin ağır ceza vermesi gerekiyor.

37
21
yanıtYanıtla
Metehan Çakıcı:

İşiniz gücünüz mikser gibi ortalığı karıştırıp mağdur edebiyatı yapmak ! Asıl TFF, Diyarbakırspor futbolcusu Bünyamin'e ağır ceza vermesi gerekiyor. Olayın başlangıcı Bünyamin'in provokatörce yaptığı hareket. Diyarbakırlı taraftarlara bozkurt işareti yapsan neler olur? Düşün...

yanıt13
yanıt20
BLACK LİON:

BARBAR BURSANIN LOLİPOPLARI

34
23
yanıtYanıtla
Abdullah Arslan:

Bu ülkede futbol yasaklasın. Ne lan bu... Hangi çağda yaşıyoruz belli değil...

47
6
yanıtYanıtla
Ahmet 21:

Aynen katılıyorum.

yanıt30
yanıt4
Metehan Çakıcı:

TFF'nin Diyarbakırspor futbolcusu Bünyamin'e çok ağır ceza vermesi gerekiyor zira olayın başlangıcı Bünyamin'in provokatörce Bursaspor taraftarlarına yaptığı hareket. Eğri oturup doğru konuşacağız. Bu Diyarbakır taraftarlarına bozkurt işareti yapmaya benziyor. Empati yapın öyle konuşun lütfen mikser görevi yapan Bünyamin'i eleştirmeden konuşmayın !

31
21
yanıtYanıtla
asim faslihan:

Tabi orda polis var saldırırsınız bide kendi memleketiniz. Yani bu saldırıların sebebi ne. Bir futbolcu nun suçu ne. Ölümse ölüm Bursalından korkan bursalı olsun

20
27
yanıtYanıtla
Metehan Çakıcı:

Suç tamamen Diyarbakırspor futbolcusu Bünyamin'in... Ortalığı adeta mikser gibi karıştırmış, tahrik etmiş. Bursa, Trabzon, Konya gibi şehirlerin taraftar potansiyelini herkes iyi bilmekte. Amedspor - Bursaspor maçında İstiklal Marşı'nı ıslıklayıp, 1 tane bile Türk Bayrağı'nı tribüne sokmayan Diyarbakırlı taraftarları eleştirmeden asla konuşamazsınız ! Ne ekerseniz onu biçersiniz.

23
23
yanıtYanıtla
Metehan Çakıcı:

Amedspor- Bursaspor maçında Diyarbakır taraftarları istiklal marşinı ıslıklar, yaşadıkları ülkenin bayrağina tahmül edemezler sonra diğer şehirlerde tepki gördükleri zaman mağdur edebiyatı yaparlar ! Yine aynı kışkırtma ile mağdur rolü oynuyorlar ! Hatayı biraz kendinizde arayacaksınız !

21
13
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Boş yapma kardeş ne boş boş konuşuyorsun

yanıt4
yanıt9
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Maçı tahrik eden Diyarbekirli Bünyamin gol sevincini Bursa tribünlerine yaparak hata yapmıştır. Maç içinde onun dışında bir sıkıntı yokken kendisi ortalığı gerdi. Maçta herhangi bir ırkçılık olmamıştır.

18
14
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Nasıl bir tezgah kuruyorsunuz biliniyor ama birilerinin çıkarı için devlet sesini çıkarmıyor hele devam edin bakalım ne olacak

19
6
yanıtYanıtla
no NAME:

eskı bır futbolcu teknık dırektor ve yonetıcı olarak bu tur olaylara cok maruz kaldım kendımde futbolcu iken rakıp oyuncuya yada hakeme hakaret ettim..soyleyecegım tek sey direk bir kac sene futboldan men ve hapis cezası futbolcuyada taraftarada yonetıcıyede herkes bırbıırnı tetikliyor o anın adrelanide fazla oldugu için kontrolu kaybedıyorsun

11
4
yanıtYanıtla
Alper Cesmeci:

pkk spor

3
11
yanıtYanıtla
Aysun Doğan:

spor kardeşliktir. oyuncuların saha içinde ve dışında buna göre hareket etmesi gerekiyor. hepimiz dostuz, kardeşiz ve büyütmeyelim.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title