Haberler

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Hesap Sordu

Bursaspor Divan Kurulu, Kadir Şankaya başkanlığında toplandı.

Bursaspor Divan Kurulu, Kadir Şankaya başkanlığında toplandı. Başkan Kadir Şankaya yaptığı konuşmayla toplantıya damga vururken, "Bence teknik heyet transfer konusunda sınıfta kalmıştır. Başkan ve yönetim şapkasını önüne koymalıdır" dedi.

Almira Otel'de düzenlenen divan kuruluna Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı, genel sekreter Recep Bölükbaşı, yöneticiler İlhan Uslu, Necmettin Kocaman, Mustafa Yedikardeş, Öztürk Yazıcı, İrfan Koç katıldı.

BAŞKAN'A HAVA MUHALEFETİ ENGELİ

Başkan İbrahim Yazıcı'nın hava muhalefeti sebebiyle helikopterinin havalanmadığı ve toplantıya bu yüzden katılmadığı öğrenildi. Başkan Yazıcı'nın gelmediği için üzgün olduğunu ifade eden Haluk Özkıyıcı, kulübün mali politikasını anlattı.

"BUGÜN BORÇSUZ BİR KULÜBÜZ"

Yönetime geldiklerinde Bursaspor'un 30 milyon TL borcu olduğunu belirten Haluk Özkıyıcı, "Bu borç çeşitli şekillerde oluşmuştu. Gerçekten Bursaspor'un sırtında büyük bir kamburdu. O zamanki yönetimin sırtına gerçekten büyük bir yük gelmişti. Kulübün her tarafında haciz vardı. Post makineleri dahi hacizliydi. O günlerden bu günlere geldik. Bugün borçsuz bir kulübüz. Kimseye borcumuz yok. Devlete vergi borçlarımız var. Futbolcuların maaşları, esnafa olan borçlar, personelin maaşları günü gününde ödeniyor.

Bunu el birliği ile yaptık. Eksiden artıya geçmesi gayet normaldir. Bir şampiyonluk yaşadık oralardan gelen paralar ve yaptığımız harcamalar dengelendi. Bursaspor'un gerçekten kimseye borcu yok. Bir tek devlete yapılandırılmış olan borçlar var. 2017 yılına kadar taksitlendirilmiş. 6 milyon 700 bin TL her ay belirli bir miktarda ödeniyor. Kasamızda artıdır. Bursaspor 2011 yılı itibariyle uluslararası mali denetim kuruluşlarından biri ile anlaşma yapmıştır. Artık Bursaspor uluslararası denetime tabi

tutuluyor. UEFA ve federasyon tarafından lisanslanma işlemleri yapıldığından dolayı, 3 senedir hiç bir sıkıntı yaşanmadan lisanslanıyoruz" diye konuştu.

"BursaSPORLULUK AİDAT ÖDEMEKLE BAŞLAR"

Aidat konusuna değinen Haluk Özkıyıcı, "Bursasporluluk aidat ödemekle başlıyor. Maalesef bu sene tüzüğümüzde de değişiklik oldu. Yeni tüzüğümüz gereği üyelikler düşmüyor ama 1 yıl süreli seçme ve seçilme hakkı askıya alınıyor. Üyelikten düşmüş bu şekilde bir çok arkadaşımız var. Bu sene yaklaşık 153 arkadaşımız, 35'i divan kurulu üyesi aidatlarını yatırmadı. Aidatları yatırırsak Bursaspor'a daha iyi hizmet etmiş olacağız" şeklinde konuştu.

DİVan BAŞKANI HESAP SOrdu

Haluk Özkıyıcı'nın ardından kürsüye çıkan Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, yöneticilere, "Nedense kulübün parasını söylemekten korkuyorsunuz. Kimse bizden borç para istemez. Ne kadar paramızın olduğunu millet bilirse borç ister diye mi korkuyorsunuz" şeklinde seslendi. Ertuğrul Sağlam'ı çok sevdiklerini dile getiren Şankaya, "Bursa'ya gelmesinde benimde katkım oldu. Başkan Rıdvan Dilmen'i almaya gitti. Rıdvan Dilmen çok iyi bir yorumcu olabilir ama hocalığını kanıtlamamıştı. Hocamızı önerdim

ve Bursa'ya getirdi. Şampiyon olduk ama şampiyonluğu hazmedemedik. Revizyona gidildi ama giden oyuncuların yeri dolmadı. Yaşı geçmiş diye bıraktığımız Ergic'i arar oldu" dedi.

"BEN BAŞKAN OLSAM HEMEN UZAKLAŞTIRIRIM"

Markus Merk'in 'Tagoe'nin Almanya'da 1 yıl boyunca oynadığına hiç şahit olmadım. Hep son 5 dakikada girdi' şeklinde yorum yaptığını hatırlatan Şankaya, "Bizim gözlemciler bunu nerde izlediler. Hem hocayı yanılgıya düşürmüşler ve kulübü mali sıkıntıya sokmuşlar. Ben başkan olsam bunları direk uzaklaştırırım. Kamil Grosicki'yi 3 milyon dolara pahalı diye alınmıyor. 5 milyon dolara Bangura alınıyor. Aradaki fark 6 milyon TL. Bu kulübün kasasından çıktı. Nasıl bir transfer politikası. Başkan nasıl buna olur

verdi. Bence teknik heyet transfer konusunda sınıfta kalmıştır. Başkan ve yönetim şapkasını önüne koymalıdır" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necmettin Kocaman Recep Bölükbaşı İlhan Uslu Bursaspor Spor Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title