Haberler

Bursaspor Altyapısı Altın Dönemini Yaşıyor

Güncelleme:

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kocaman, Bursaspor alt yapısındaki takımların kazandığı başarıların ülke sınırları dışına taştığını söyledi.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Bursaspor alt yapısındaki takımların kazandığı başarıların ülke sınırları dışına taştığını belirterek, "Altyapıda tam anlamıyla futbol merkezi oluşturduk" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün altyapıdan sorumlu yöneticisi Necmettin Kocaman, Bursaspor altyapısının 2012 yılındaki gelişimini değerlendirdi. Bütün yaş gruplarında başarılı bir seneyi geride bıraktıklarını belirten Kocaman, "Milli takımlara gönderdiğimiz oyuncularımız ülkemizin gözbebeği konumunda. Futbol dünyasının övgüyle söz ettiği bir alt yapı haline geldik. Takımlarımızın kazandıkları başarılar ülke sınırları dışına taştı. Avrupa şampiyonluğuna ulaşan, Dünya 9. luğunu elde eden takımımızın bu gelişimini son derece değerli buluyoruz" şeklinde konuştu.

"FUTBOL MERKEZİ OLUŞTURDUK"

Vakıfköy'de önemli bir yapılanma gerçekleştirdiklerini ifade eden Necmettin Kocaman, " Son derece donanımlı hocalarımızın yanında tam zamanlı çalışan doktorumuz, diyetisyenimiz ve psikologlarımız ile tam anlamıyla bir futbol merkezi oluşturduk. Özverili bir çalışmayla Bursaspor'un geleceğine yatırım yapıyoruz. Her yıl 50-60 dolayında genç futbolcu adayı Vakıfköy'e gelip gidiyor" diye konuştu.

"VEYSEL FAYDALANAMAYACAĞIMIZ BİR OYUNCUYDU"

Sezon başında takımdan ayrılan Veysel Mercan konusunda ise Kocaman, "Kendisi, hocalarımızın verdiği rapor doğrultusunda faydalanmayacağımız bir kardeşimizdi. Kulübümüzden ayrılmak istediğini bize iletti. Biz de o yaş kategorisinde söz konusu kardeşimizden daha faydalı olacak oyuncularımız olduğu için yollarımızı ayırdık. Şu anda o takımımızda milli takımımızda oynayan futbolcularımız var ve bu takımımız ligde en az gol yiyen takım durumunda. Ayrıca Veysel Mercan'ın yapacağı profesyonel sözleşmeden Bursaspor Kulübü 500 bin TL alacak. Buna benzer ayrılıklar her kulüpte defalarca kez yaşandı ve yaşanmaya devam edecek. Kulübümüzün bu konudan dolayı herhangi bir kaybı söz konusu değildir. Sonuç olarak mevcut kadromuzdaki gençlerimizin gelişimi, milli takımlarımızda gösterdikleri performans bizleri son derece mutlu etmektedir" ifadesinde bulundu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necmettin Kocaman Bursaspor Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

Bakmadan Geçme

2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title