Haberler

Burak Yılmaz duyurdu: Beşiktaş'tan depremzedelere 300 bin lira destek

Güncelleme:

Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, Elazığ'daki depremzedeler için takım olarak 300 bin TL bağış yapacaklarını açıkladı.

TV8'de Acun Ilıcalı'nın başlattığı Elazığ ve Malatya'daki depremzede vatandaşlarımız için düzenlenen yardım kampanyasına Beşiktaşlı futbolcular da katıldı.

CANLI YAYINA BAĞLANDI, 300 BİN LİRA BAĞIŞI AÇIKLADI

Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, yayına bağlanarak yaptığı açıklamada "Futbolcu kardeşlerimiz olarak biz 300 bin TL yardımda bulunuyoruz" dedi.

ACUN ILICALI TEŞEKKÜR ETTİ

Acun Ilıcalı da Beşiktaşlı futbolcuların duyarlı davranışı üzerine üzerine "Çok teşekkür ediyorum Burak. Bu duyarlılığa sahip olmak çok güzel. Beşiktaş camiasına ne mutlu ki, böyle duyarlı futbolcuları var" ifadelerini kullandı.

ÖZDİLEK'TEN 1 MİLYON

Kanalın yayınına bağlanan iş adamı Hüseyin Özdilek, 1 milyon TL bağışta bulundu.. Özdilek "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerinde bulundu.

REKOR BAĞIŞ CEMİL KAZANCI'DAN GELDİ

Acun Ilıcalı'ya SMS mesajı atan Cemil Kazancı ise 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Böylece, programın rekor bağışı Cemil Kazancı'dan gelmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Elazığ Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

1903:

Helal olsun sizlere

23
0
yanıtYanıtla
Elazığı1:

İşte Biz Birlikte TÜRKİYEYİZ.

16
1
yanıtYanıtla
BJK:

bjk li olmaktan her zaman gurur duydum

13
2
yanıtYanıtla
Şükran:

Türk milleti duyarlı ve yardım seven insanlardır. Türk olmanın farkı gurur duymalıyız. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın.

9
2
yanıtYanıtla
ÇOK VERMİŞSİNİZ YAA:

BURAK YILLIK 3-4 MİLYON ALIYOR TAKIM OLARAK 300 BİN VAY ZAVALLILAR, , 30 KİŞİ KADRO DESEN 10 BİN VERMİŞLER, , YAZIKLAR OLSUN ŞOVMENLER İNSAN UTANIR BEE

2
2
yanıtYanıtla
Aksekili:

Hic bisey vermeyenler de var

yanıt1
yanıt0
team system:

Gol atamayınca o kafanı ellerinin arasına alacağına aklını başına alsan daha iyi olur ! Sanki öyle pozisyonları hep atıyormuşta , kaçırmışta onun şaşkınlığını yaşıyormuş gibi görüntüler vermeleri bırak , kimse yemiyor o hareketlerini , yetersiz olduğun her halinden belli zaten .

1
0
yanıtYanıtla
adsız kahraman:

çok güzel hareketler

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KÜLÜP OLARAK 300 BİN . . . ???????????????????????????????????

1
0
yanıtYanıtla
DELİ KADİR:

300 BİN AZ DEMEYİN HER TAKIM YAPSA DAHA ANLAMLI OLUR

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title