Haberler

Bülent Tulun: Terim'in Gidişine En Çok Ben Üzüldüm

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Fatih Terim'in ayrılmasına en çok üzülen kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Galatasaray Kulübü Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, son günlerde sarı-kırımızılı camiada yaşanan olaylarla ilgili konuştu. Akhisar maçında neden otobüse bindiğine ve Terim'le arasında sorun yaşanıp yaşanmadığına dair birçok konuya açıklık getirdi.

"TERİM'İN AYRILMASINA EN ÇOK BEN ÜZÜLDÜM"

Milliyet gazetesi spor yazarı Ercan Güven'e konuşan Bülent Tulun, " Fatih Terim, benim çok eski arkadaşımdır. Bazen fikir ayrılığımız olsa da severim, takdir ederim. Galatasaray'dan ayrılmasına en çok üzülenlerden biri benim" dedi.

"OTOBÜSTE OTURMAMI BAŞKAN RİCA ETTİ"

Yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Tulun, "Ben tüm branşlardan sorumlu sportif koordinatörüm. Benim otobüste bulunmam ve Mancini ile birlikte oturmam, hocaya yabancı olduğu ortamda eşlik etmek içindi ve Başkan bana rica etti.

"TAKSİYLE TAKİP EDECEK HALİM YOK"

Hocanın adaptasyon sürecinde ben kendisine yardımcı oluyorum. Bu geçici bir şey. Maniplasyon için kullanmayı düşünenler oldu tabi. Herhalde taksi ile otobüsü takip etmeyecektim" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Tulun Galatasaray Fatih Terim Akhisar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title