Haberler

Beşiktaşlı Milliler, Fenerlilere Tavır Aldı

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcular; F.Bahçeli Emre, Caner ve Volkan'a tavır aldı. Siyah-Beyazlılar, "Milli Takım'ın yeri ayrı ama onlarla artık eskisi gibi samimi olmayız." dedi.

Beşiktaşlı futbolcuların, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar ve tartışmalar nedeniyle sarı-lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu'na olan kızgınlığı dinmek bilmiyor. Siyah-beyazlı futbolcuların, Emre'nin yanı sıra Caner Erkin ve Volkan Demirel ile de konuşmama kararı aldıkları ortaya çıktı.

"KİMSE BİZE BU ŞEKİLDE DAVRANAMAZ"

Milliyet'in haberine göre; Derbiden sonra yaşanan olayları kendi aralarında değerlendiren Beşiktaşlı oyuncuların, Milli Takım kamplarında bir araya geldikleri Emre, Caner ve Volkan ile şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadıklarını dile getirdikleri öğrenildi. Derbideki olaylardan üzüntü duyduklarını kaydeden siyah-beyazlıların, "Bugüne kadar Emre'ye hiç kimse bizim gibi tepki göstermedi galiba. Emre yaşca bizden büyük. Tabii ki ağabeylerimize saygı duyarız ama kimse bize bu şekilde davranamaz.

"ESKİSİ GİBİ SAMİMİ OLMAYIZ"

Daha önce oynadığı maçlarda kimse Emre, Caner ve Volkan'a gereken tepkiyi göstermemiş. Biz bu oyuncularla bundan sonra eskisi gibi samimi olmayız. Milli Takım'ın başımızın üstünde yeri var fakat sadece işimiz gereği konuşuruz" ifadelerini kullandıkları belirtildi.

DEVREYE TERİM GİRECEK

Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları öncesi Gökhan Töre kriziyle mücadele etmek zorunda kalan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı oyuncular arasında sorun yaşanmasını kesinlikle istemediği kaydedildi. Terim'in, Brezilya ve Kazakistan'la oynanacak maçlardan önce kampa çağıracağı futbolcularla ayrı ayrı konuşarak, sorunların ay-yıldızlı ekibe yansıtılmaması konusunda ciddi uyarılarda bulunacağı ifade edildi.

GIRTLAK GIRTLAĞA

Veli Kavlak, Olcay Şahan'ın kırmızı kartla atıldığı pozisyonun ardından Emre Belözoğlu'nun boğazına sarılmıştı. Veli'ye aynı karşılığı veren Emre, maçtan sonra boynundaki sıyrığın sorulması üzerine, "Kendimi çizdim" diyerek, siyah-beyazlı futbolcuyu işaret etmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Emre Belözoğlu Fenerbahçe Emre Caner Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (25)

bülentMobil-ANDROID:

komik komik yorumlar yapmayin turkiyenin en iyi futbolcularina bjk li comezler tavir yapsa nolur bence onlardan hem futbolu hemde delukanliligi ogrensinler

9
30
yanıtYanıtla
bababayaro:

kimse bosa yorumlari yazmasin FB nin ne cifkes oldugunu yillardir biliyoruz ezikler

23
11
yanıtYanıtla
metehan yigitMobil-ANDROID:

hahahaaa :)))) fare dağa küsmüş muhabbeti. malum ülkede büyük takım 2 tane kaldı 8taş bu sıfatı kaybedeli çok oluyor. normal bu ezik takım futbolcusu sendrimları

2
25
yanıtYanıtla
BJK 66:

BUYUKLUK CIRKEFLIKSE BJK PASGAL NOUMAYI NEDEN GONDERDI EGER CIRKEFLIK BASARIYSA NEDEN AYHANI KADRODA TUTMADI AMA BUNU ANLAYACAK KAFA NE FENER BOSTANDA VAR NE SALATA SARAYDA VAR BEYLER SPOR HOSGORU SPOR CENTILMENLIK SPOR KARDESLIK TIR

21
5
yanıtYanıtla
tahsin:

bu ulkede bu ilk kez yapılmıyor ferebahçeli futbolcu penaltı atıyor yuhalanıyor gs li Ts li futbolculr ayrımcılık yapıyorlar neymiş fenerbahçe şikeci takımmış şikecileri ayırıyorlarmış ulan geri zekalılar hangi fenerbahçeli futbolcunun adı şikede geçti şike varsa bile çocukların suçu ne neymiş şikecileri ayırıyorlarmış aslında bu ülkede vatan hainlerini ayırmak lazım (yani milli takımda ayrımcılık yapanları)

10
14
yanıtYanıtla
yusuf Mobil-ANDROID:

bu uc fenerli karaktersizler milli takimdan kovuluncaya kadar milli takima gitmezdim...

12
10
yanıtYanıtla
sezai yaldizMobil-ANDROID:

bu emre ve volkan futbolu nezaman birakir ozaman turk futbolu duzelir

13
8
yanıtYanıtla
adnan:

zavallı fatih töre ye arka çıkarken takımı bozuluyor

8
12
yanıtYanıtla
BJK 66:

EMRE EMRE EMRE ILLAKI BIR CAMUR BU YAPTIGIN CAMURLAR BIRGUN SENI BOGAR INSALLAH YOZGATLI OLDURDUGUN INSANIN KANI SENIN IRKCILIGIN HER MACTA CIRKEFLIGIN TABI VOLKAN DA CANERDE AYNI SENIN AYAKTA SIZE TEK KELIMEYLE SORUYORUM HUZURLUMUSUNUZ HELE HILEILE BJK YI YENMENIZDEN SONRA BJK HAKEM VE SIZLER YUZUNDEN KAYBEDIYOR OYNAMADIGINDAN DEGIL AVRUPADADA BUNU ISPATLADI

14
5
yanıtYanıtla
montearlo:

türk futbolunun ayarı 3 temmuzda bozulmuştur bundan sonra kimse birlik beraberlik başarı falan beklemesin suçu işleyenlerin aynı zamanda adaleti sağlayanlar olduğu sürece by by futbol by by spor

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title