Haberler

Beşiktaş: Gomis İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor

Güncelleme:

Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay, "Gomis'i takip ediyoruz. Onay verilirse ve maddi şartlarda anlaşırsak transferi gerçekleştirebiliriz." dedi.

Gelecek sezona daha güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş yönetimi, transfer listesinde yer alan futbolcularla temaslarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Siyah-beyazlılar, daha önce takip altına alındığını duyurdukları isimler Werder Bremenli Aaron Hunt ve Hamburg forması giyen Rafael van der Vaart'ın ardından, Olympic Lyon'un (Baby Drogba) Bebek Drogba lakaplı golcüsü Bafetimbi Gomis için de izleme çalışmalarına devam edildiğini açıkladı.

"AYRINTILI İNCELEME BAŞLADI"

Beşiktaş Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay açıklamada, henüz sonuçlandırılmış bir transfer olmadığını ama özellikle Fransız yıldız Gomis için ayrıntılı bir incelemenin başladığını söyledi.

'İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ'

Atalay, futbol genel direktörü Önder Özen ve teknik direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımız, Hunt ve Rafael van der Vaart gibi Gomis'i de yakından takip ediyor. Kendisi listemizde yer alan ve ilgilendiğimiz bir isim. Futbol direktörümüz ve teknik heyetimiz onay verir, izleme komitemiz de olumlu rapor sunarsa artık top bizde. Oyuncunun maddi şartlarına da bakmamız lazım. Bütçemize uyarsa, Gomis transferini gerçekleştirebiliriz. Beşiktaş'ın ekonomisini sarsmayacak şekilde hareket etmek mecburiyetindeyiz. Transfer süreci gerçekten çok uzun bir süreç dolayısıyla acelemiz yok. Takımımızın performansına mutlak katkı yapacak bir tercih yapmalıyız."

"OLCAY'IN BENDE YERİ AYRI"

Kayserispor maçında alınan galibiyette önemli bir pay sahibi olan Olcay Şahan'a da değinen Atalay, yetenekli futbolcu için, "Olcay bizim pırlantamız. Kayserispor maçında da yine üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Yaptığı vuruş çok klastı, kalitesini yansıttı. Olcay'ın benim için çok daha ayrı bir yer var, kendisini gerçekten çok seviyorum. Uzun yıllar Beşiktaş formasını onur ve gururla taşıyacağından hiç bir şüphem yok" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Deniz Atalay Beşiktaş Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Olympiakos Aston Villa maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Olympiakos A.Villa maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Olympiakos Aston Villa maçı CANLI izle! 9 Mayıs Olympiakos A.Villa maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title