Haberler

Başkan Keskin'e Fair Play Ödülü

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e bir ödül de spor camiasından geldi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e bir ödül de spor camiasından geldi. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkezi tarafından "Fair Play-2013" ödülüne layık görülen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve yöneticileri Yıldırım Belediye Başkanı Keskin'i makamında ziyaret ederek ödülünü takdim etti. Erdoğan, Başkan Keskin ve ekibine spora verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Genel Başkan İbrahim Erdoğan, "Dostluk, kardeşlik ve barışın sembolü "Fair Play" ruhu gündemden düşmemeli. Fair Play'in her fırsatta ve özellikle de sportif projeler aracılığı ile insanlarımıza hatırlatılması gerekmektedir. Özgen Keskin'in spora katkıları bizler için çok önemli ve anlamlıdır, kendisine spora ve sporcuya verdikleri desteklerden ötürü bir kez daha çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Fair Play-2013 ödülünü alan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ASGD Genel Başkanı Erdoğan'a teşekkür ederek,

"Yıldırım'a 12 futbol sahası kazandırdık. Amatör spora yaptığımız saha ve malzeme desteği ile her zaman kendilerinin yanında olduk. Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü olarak hem amatör, hem de profesyonel birçok sporcu yetiştirerek, Bursa'dan ilk kez olimpiyatlara sporcu gönderdik. Ulusal ve uluslararası spor arenasında aldığımız derecelerle Yıldırım'ın Bursa'mızın adını duyurduk. Bunlar bizim için güzel kazançlar. Spora yaptığımız yatırım ve destekler bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bu anlamlı ödül için teşekkür ediyorum" dedi.

(MŞ)

18.03.2013 16: 01: 05

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Erdoğan Özgen Keskin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title