Haberler

Barış Alper Yılmaz: Kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok

Güncelleme:

Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, hangi mevkide şans bulursa elinden geldiğince faydalı olmak istediğini belirterek, kendi oyunlarını oynadıkları takdirde yenilecekleri bir takımın olmadığını ve Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarını kaydetti.

- Barış Alper Yılmaz : "İnşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız"

KONYA - Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, hangi mevkide şans bulursa elinden geldiğince faydalı olmak istediğini belirterek, kendi oyunlarını oynadıkları takdirde yenilecekleri bir takımın olmadığını ve Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarını kaydetti.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile Konya'da karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Barış Alper Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hırvatistan maçının zor bir maç olduğunu ifade eden Barış Alper Yılmaz, "Önemli olan yenmekti. Evet ben gol attım ama ondan öncesi sonuç olarak yenebilmek. Takım arkadaşlarımın verdiği reaksiyon çok önemliydi. Mevki olarak nerede oynadığım çok önemli değil açıkçası. Hocam bana nerede şans veriyorsa elimden geldiğince takımıma faydalı olmak istiyorum" dedi.

"Lider olarak devam etmek istiyoruz"

Yarınki Letonya maçını yenmek istediklerini aktaran Yılmaz, "Yenip, lider olarak devam etmek istiyoruz. Tabii ki hedeflerim var. Önceliğim milli takımla yarınki maça odaklıyız. İnşallah yeneriz. Bizim kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bu jenerasyon gerçekten çok yetenekli bir jenerasyon. Sadece milletimiz bize güvensin. Biz de inşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Barış Alper Yılmaz Alper Yılmaz Futbol Spor Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title