Haberler

Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman, antrenmanlara çıkmayan Lionel Messi'yi uyardı

Güncelleme:

Barcelona'dan ayrılma talebiyle büyük krize neden olan, ancak son olarak takımda kalmaya karar veren Lionel Messi, takımının antrenmanına ilk kez katıldı. Katalan ekibinin yeni teknik direktörü Ronald Koeman da Arjantinli oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi ve Messi'ye uyarıda bulundu.

La Liga ekibi Barcelona, yaz ayının son günlerini Arjantinli yıldız Lionel Messi krizi ile geçirdi. Takımdan ayrılma isteğini yönetime ileten ve bonservis bedeli olmadan ayrılmayı planlayan Messi, olaylar istediği gibi gelişmeyince Barcelona'ya geri döndü. Barcelona'nın koronavirüs nedeniyle yaptığı sağlık testine katılmayan, ilk antrenmanlarına da çıkmayan Messi, tesislere geldi.

Takımdan ayrı bireysel antrenmanlara başlayan Lionel Messi'nin, Ronald Koeman ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. İspanyol gazetesiSports'ta yer alan habere göre Koeman, Arjantinli yıldıza yaptığının yanlış olduğunu söyledi.

Antrenmanlara çıkmadığı için yüklü bir para cezası ile karşı karşıya kalması muhtemel olan Messi'nin, Koeman tarafından sadece uyarıldığı belirtildi.

YILDIZ İSME GÜVENİYOR

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Messi'nin, gelecek yıl takımdan bedava ayrılma ihtimali olmasına rağmen Koeman'ın, 33 yaşındaki futbolcudan, sözleşmesinin biteceği son güne kadar Barcelona için elinden geleni yapmasını istediği bildirildi. Hollandalı çalıştırıcının, takımı Arjantinli yıldızın etrafında kuracağını ve kendisine çok güvendiğini de Messi'ye ilettiği de haberde yer aldı.

"HER ŞEYİ TAKIM İÇİN YAPMALISIN"

Messi ile Koeman'ın arasının, daha önce ikili arasında geçen konuşmada Hollandalı çalıştırıcının kullandığı "Takımdaki ayrıcalıkların sona erdi, bundan sonra her şeyi takım için yapmalısın. Ben bu konuda esnek olmayacağım, takımı düşünmelisin" sözleri nedeniyle açıldığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ronald Koeman Lionel Messi Barcelona La Liga Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

Bakmadan Geçme

Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (4)

akin:

adam harbi esir tutuluyo hah bide bizim Kral cr 7 ye bak tam kral

17
2
yanıtYanıtla
Batlamiyus:

Messi cikmiyo antremanlara cünkü Galatasaray la anlasmis.hayirli olsun.

8
6
yanıtYanıtla
şiljhggfghfg:

şikesaray şike yapıyor ondan oynamaz

yanıt0
yanıt1
kadersiz messi:

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri ol ama hiç transfer heyecanı havalimanı karşılaması imza töreni yaşama.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title