Haberler

Pirlo, Karagümrük'ten kaçar gibi gittiği Sampdoria'da kabusu yaşıyor! Her an kapı dışarı edilebilir

Güncelleme:

Fatih Karagümrük ile yollarını ayırdıktan sonra İtaya Serie B ekibi Sampdoria'nın başına geçen Andrea Pirlo, yeni takımıyla çıktığı ilk 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

Fatih Karagümrük'ün eski teknik direktörü Andrea Pirlo, Sampdoria kariyerine istediği başlangıcı yapamadı. 2022-2023 sezonunun bitimine 3 hafta kala Karagümrük ile yollarını ayıran ve ardından yaz transfer döneminde İtalya Serie B ekibi Sampdoria'nın teknik direktörlük koltuğuna oturan Pirlo, yeni takımıyla çıktığı 6 lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi.

SAMPDORIA'DA KABUSU YAŞIYOR

Sezona 2-1'lik Ternana galibiyeti ile başlayan Pirlo'nun öğrencileri, ilk haftadan sonra oynadığı hiçbir maçı kazanamadı. Mavi-beyazlılar, ligin 2. haftasında Pisa'ya 2-0, 3. haftada Venezia'ya 2-1 mağlup oldu. Dördüncü haftada Cremonese ile 1-1 berabere kalan Sampdoria, beşinci haftada da Cittadella'ya 2-1 yenildi. Ligin son haftasında Parma karşısında da 1-1'e razı olan İtalyan ekibi, topladığı 5 puanla 15. sırada yer aldı. Andrea Pirlo'nun öğrencileri, bu maçlarda 6 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

Pirlo, Karagümrük'ten kaçar gibi gittiği Sampdoria'da kabusu yaşıyor! Her an kapı dışarı edilebilir

BORINI VE RICCI SINIFTA KALDI

Geçen sezon Fatih Karagümrük'ün başında 34 resmi müsabakaya çıkan Pirlo, bu maçlarda 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet almıştı. Pirlo yönetimindeki Karagümrük, bu karşılaşmalarda 77 gol bulurken, filelerinde 70 gole ise engel olamadı. 44 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, İstanbul temsilcisi ile maç başına 1.29 puan ortalaması yakalamıştı. Öte yandan geçen sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen ve sezon başında Sampdoria'ya transfer olan Fabio Borini ile Matteo Ricci, beklenen katkıyı sağlayamadı. Mavi-beyazlılarda 5 maça çıkan Borini, 2 asist yaparken, 4 karşılaşmada oynayan Ricci ise gol ya da asist üretemedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük Andrea Pirlo Fatih Futbol Spor Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title