Haberler

Akköy Stadında çalışmalar devam ediyor

Güncelleme:

Pamukkale Belediyesinin spor tesisi atağı çerçevesinde Akköy Mahallesi'nde yapımına başlanan FİFA standartlarında sentetik zeminli futbol sahasında çalışmalar devam ediyor.

Pamukkale Belediyesinin spor tesisi atağı çerçevesinde Akköy Mahallesi'nde yapımına başlanan FİFA standartlarında sentetik zeminli futbol sahasında çalışmalar devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Çalışmalarımız tamamlanınca, ilçemiz resmi müsabakaların oynanabileceği bir stat kazanmış olacak" dedi.

Pamukkale Belediyesi spor konusunda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu yıl içinde ilçe genelinde birçok tesisin yapımına başlanacak. Bu tesislerden biri olan Akköy'deki FİFA standartlarında sentetik zeminli futbol sahası ve tribün yapımına başlandı. Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan tesiste çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha önce atıl durumda olan Akköy Stadı'ndaki çalışmalar çerçevesinde standart ölçülerde FİFA kriterlerine uygun sentetik zeminli futbol sahası ile birlikte 2 adet soyunma odası, hakem odası, sağlık odası, kafeterya, ısıtma odası ve diğer bölümler inşa edilecek. Ayrıca 576 kişi kapasiteli kapalı tribün yapılırken, gece maçlarının oynanabilmesi için de stat ışıklandırılacak. Projenin KDV dahil ihale bedeli ise 3 milyon 685 bin 140 TL olacak. Yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanan Akköy Stadı'nda resmi müsabakalar yapılabilecek.

Spor Tesisi çok önemli

Gençlerin sporla uğraşmasının önemli olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Bu bilinçle 2021 yılı içinde ilçe genelinde birçok spor tesisinin yapımına başlamış olacağız. Bunlardan biri olan Akköy Stadı'nda çalışmalarımız devam ediyor. Hem bu mahallemiz hem de ilçemiz için büyük öneme sahip olan bu stat resmi müsabakaların oynanabileceği hale gelecek. FİFA standartlarına uygun sentetik zeminiyle, modern soyunma odalarıyla, kapalı tribünü ve ışıklandırılmasıyla ilçemize değer katacak bir tesisi Pamukkale'mize kazandırmış olacağız. Bu tesis sayesinde hem gençlerimizin spor yapmasına katkı sağlamış olacağız hem de bölgeye haraketlilik sağlayacağız. Akköy Stadı ile birlikte ilçemizin farklı noktalarında hayata geçecek projelerle Pamukkale tam bir spor kenti olacak. Tüm spor tesislerimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pamukkale Avni Örki Futbol Haberler

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title