Haberler

Akçay Futbolculardan Galibiyet Sözünü Aldı

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Torku Konyaspor maçı öncesi futbolcularından galibiyet sözü aldı.

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Torku Konyaspor maçı öncesi futbolcularından galibiyet sözü aldı. Yönetimde, Torku Konyaspor ve ardından oynanacak olan Lazio ve Fenerbaçe maçlarının kazanılması durumunda oyunculara yüklü bir prim verecek.

Spor Toto Süper Ligi'nin 6'ıncı haftasında yarın saat 16.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Torku Konyaspor ile oynanacak olan maç öncesi teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularından galibiyet sözü aldı. Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda oyuncularına iyi giden skorları devam ettirmeleri gerektiğini hatırlatan Akçay, "Takım için bütünlüğümüz herkese örnek olacak. Bunun bir parçası olmayan ise bizimle olmayacak" diyerek, arkadaşlığın önemine vurgu yaptı. Oyuncularının zorlu karşılaşmayı kazanacaklarına inandığını söyleyen teknik adam, "Torku Konyaspor, Lazio, ardından da Fenerbahçe ile zorlu maçlar oynayacağız. Bu süreçte hedefimiz en yüksek puanı toplamak" dedi. Bu arada yönetimin de, üç maçında kazanılması veya 7 puan toplanılması halinde futbolculara yüklü miktarda prim vereceği öğrenildi.

TORKU KONYASPOR İLE 25'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Torku Konyaspor, yarın oynayacakları maçla lig tarihinde 25'inci Kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 24 karşılaşmada, Trabzonspor'un 12, Torku Konyaspor'un ise 6 galibiyeti buluyor. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 37 gol atarken, kalesinde ise 27 gol gördü.

GİRAY KAÇAR VE EMRE GÜRAL UYARILDI

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, disiplinsiz davranışları nedeniyle Volkan Şen ile Batuhan Karadeniz'i kadro dışı bırakmıştı. Yönetim kurulunun da tam destek verdiği Mustafa Akçay'ın takım içerisinde bazı revizyonlara daha gidebileceği belirtildi. Bordo mavili ekipte takım içerisinde huzursuzluk yarattığı gerekçesi Giray Kaçar ve Emre Güral'ın da uyarıldığı iddia edildi. İki futbolcunun bundan sonraki süreçte hem performanslarının yakından takip edileceği ve hem de takım arkadaşlarıyla uyumunun gözden geçirileceği öğrenildi.

SONER: "SIRAMI BEKLİYORUM"

Trabzonspor'da son haftalarda yedek kulübesinden çıkamayan Soner Aydoğdu, bunu sorun etmediğini ve teknik ekibin gözüne girmek için yoğun şekilde çalıştığını söyledi. Soner, sırasını beklediğini belirterek, "Trabzonspor'un kadrosunda birbirinden kaliteli oyuncular buluyor. Oynayan arkadaşlarımda takımın performansı için elinden geleni yapıyorlar. Bende sıra bana geldiğinde en iyi performansımı ortaya koyup bir daha formayı çıkarmamak adına gereken her şeyi yapacağım" dedi.

JANKO İKİNCİ YARI

Bu arada geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçıyla forma hasretine son veren Marc Janko'nun Torku Konyaspor ile oynanacak olan maçta da ikinci yarı oyuna dahil olması bekleniyor. Sakatlığı geçen ve antrenman performansı ile teknik heyetin gözüne giren Janko, "Taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Umarım golümü de atarım ve benim için yeni bir başlangıç olur. Teknik direktörümüzün bana olan güveninin farkındayım ve görev vermesi durumunda o güveni boşa çıkarmamak adına elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

TRABZONSPOR VOLEYBOL EKİBİ 3'ÜNCÜ LİG'DE MÜCADELE EDECEK

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun kararıyla kurulan erkek voleybol takımı 9 takımın yer aldığı Voleybol 3'üncü Ligi B Grubu'nda mücadele edecek. Antrenör Nuri Hazaroğlu nezaretinde KTÜ Spor Salonu'nda 12 sporcusuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren bordo mavililer 26 Ekim'de başlayacak olan ligde başarılı bir performans gösterip bir üst lige çıkmak istiyor. Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Trabzonspor'un adının geçtiği her alanda zirveye oynayacağını söyledi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Mustafa Akçay Trabzonspor Lazio Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title