Haberler

Fransız Sekreterden Şenes Erzik'e Büyük Ayıp

Güncelleme:

FIFA Ballon d'Or ödül töreninde konuşma sırasında Şenes Erzik'i omzundan çekerek kenara alan FIFA genel sekreteri Jerome Valcke, büyük bir saygısızlığa imza attı.

FIFA'nın yılın futbolcusuna verdiği Altın Top Ödülü sahibini buldu. Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, geçen sene olduğu gibi bu yıl da Altın Top Ödülü'ne layık görülürken Fransız sekreterin Şenes Erzik'e yaptığı saygısızlık dikkatlerden kaçmadı.

ŞENES ERZİK'E BÜYÜK AYIP

Ballon d'Or ödül töreninde kadın sunucunun konuşma yapması için kürsüye davet ettiği Şenes Erzik'i omuzundan tutup kenara iten Jerome Valcke'in hareketi büyük tepki çekti. Özellikle sosyal medyada çok konuşulan bu görüntü için futbolseverler "Terbiyesizlik, saygısız Fransızlar" şeklinde yorumlarda bulundular.

"TAM BİR ÖKÜZLÜK"

Şenes Erzik'e yapılan olayı kınayan Ahmet Çakar ' Şenes Erzik'e yapılan bu hareket tam bir öküzlüktür. Öküzlerden de özür diliyorum ayrıca. Şenes Erzik yıllarca bu kurumlara hizmet vermiş, FIFA genel sekreterinden yaşça büyük saygın bir isim, abimdir. Ona yapılan bu hareketi kınıyorum ve tekrarlıyorum, tam bir öküzlüktür' dedi.

FRANSIZ VE BELÇİKA MEDYASINDA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Ahmet Çakar'ın FIFA Genel Sekreteri Jérôme Valcke'nin Şenes Erzik'e yaptığı hareket için 'Öküzlüktür' dedi, #öküzjeromevalcke hashtag'ı dünyada zirveye çıktı. Çakar'ın bu sözleri Fransa ve Belçika medyasında geniş yankı uyandırırken, canlı yayınlarla Ahmet Çakar'ın Fransız Jerome Valcke'a hakaret edildiği belirtildi.

ÇAKAR: TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİR

Ahmet Çakar, ''Ey Fransız kanalları mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz. Benim Peygamberimin karikatürüne 'ifade özgürlüğü' diyorsunuz, Jerome'ye 'öküz' demişim çok mu? İnanın öküze hakaret ediyorum. Bütün öküzlerden özür diliyorum. Fransa Devlet Başkanı'nın Türkiye'den özür dilemesi gerekir'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Jerome Valcke Real Madrid Ahmet Çakar Şenes Erzik Spor Haberler

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki 'Viski' itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

500

Yorumlar (201)

ONE MİNUTE:

ONE MİNUTE DESEYDİ HERHAL BU ADAM FRANSIZLAR İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI BU DANIŞIKLI DÖVÜŞ DERLERDİ. . . . !!!!GERÇİ BEN HİÇ Mİ HİÇ ŞAŞIRMADIM BİZ ZATEN AVRUPALILARIN KARŞISINDA HEP BÖYLEYDİK BAŞBAKANIMIZI BEYAZ SARAYLARDA BEKLETİP GÖRÜŞTÜRME YAPMADAN GÖNDERMELERİNE Mİ DESEM ULUSLARARASI TOPLU ÇEKİMLERDE YANLIZ BIRAKMALARINA MI DESEM. . . NEYSE İŞTE KISACASI BİZİM ÜLKEMİZİ KİMSE KAALE ALMIYORDU TAA Kİ RECEP TAYİP ERDOĞAN GELENE KADAR. . . HATTA BAZILARI O KADAR ŞAŞIRDILARKİ YOK MU ADAM KESİNLİKLE BUNLARLA ANLAŞMI YOKSA BU MÜMKÜN DEĞİL DEDİLER ÇÜNKÜ KÜÇÜKLÜK PSİKOLOJİSİNİ BENİMSEMİŞTİLER. . . .

47
49
yanıtYanıtla
doğanermobilWeb@haberler.com:

Afferin Ahmet Çakar.Seni candan kutluyorum.Şener erzikte orada tepkisini göstermeliydi.Avrupalı özellikle de Fransızlar.Kendilerine yapılan en ufak harekette tüm Avrupa ayağa kalkar. Kendilerinin yapmadığı ahlaksızlık yok.Bunlara efendilik yapmak hakaret olur.Onun için susmıyacak gerekeni yapacaksın.Geçmişlerini çok çabuk unutuyorlar.

74
1
yanıtYanıtla
Lütfü ursavaşoğlu Mobil-IOS:

Fransızlar yavşak bir millettir Savaş'ta ülkesini bırakıp kaçan toplum şerefsizdir

74
0
yanıtYanıtla
ayhan:

türkiyeni en büyük düşmanı ingilizler ve fransızlardır

67
5
yanıtYanıtla
tanju yerlimobilWeb@haberler.com:

bu ne abarti ya .adam kenara cekiyor nazik bir sekilde

2
64
yanıtYanıtla
hdp77:

iyi yapmış çok konuşuyordu

24
42
yanıtYanıtla
elif sonmezmobilWeb@haberler.com:

fransa terorle bogusuyo biz destek olacagimiza kostek oluyoz

2
64
yanıtYanıtla
KOYUNCU:

EY TÜRKİYE; UYANIN UYKUDAN NEDİR BU AVRUPA SEVGİSİ. ASLINIZA DÖNÜN. BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOKTUR.

64
1
yanıtYanıtla
vanlı vatansever:

siz hala fransayı sahiplenin. henüz bundan 2 yıl öncesine kadar sözde ermeni soykırımı kabul eden ve türkiye''yi suçlayan onlar değil miydi? eski düşmandan dost olmaz. sütçü imamın kemiklerini sızlattınız.

62
1
yanıtYanıtla
metin akce:

SAYGINLIĞI KALMAYAN BİR ÜLKENİN MENSUPLARI, HER ZAMAN BU TÜR HAREKETLERE MARUZ KALABİLİR.

7
56
yanıtYanıtla
Tüm 201 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title